Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Symbol Garden

Symbol Garden

A Symbol Budapest mediterrán részlege, a modern elegancia képvielője: a Garden! 

 

A Symbol Budapest napfényes, középső részén foglal helyet a Garden, mely nem csupán a rendezvények, esküvők, és a koncertek tökéletes színhelye. 

 

A Gardenben kap helyet októbertől májusig minden vasárnap 12 és 16 óra között játékos ebédünk, ahol gyerekprogramokkal, megújult játszószínpaddal, kézműves foglalkozással, pizza sütéssel, lufihajtogatóval és a Minimax gyerekcsatorna két sztárjával, Macikutyával és Picicicával várjuk a családosokat, hogy a korlátlan ételfogyasztásos büféebéd ideje alatt a gyerekek és szülők is egyaránt jól érezzék magukat. 

 

 

Ha pedig rendezvényét tartaná nálunk a Gardenben, további információkért kattintson IDE

Várjunk Önt szeretettel! 


 


címkék:CIKKEK

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

Kasza Tibi a 2016-os Symbol Karácsonyon

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

További cikkek >
New York Café TripAdvisor