Rendezvényszervezés

Film vagy videóklipp forgatás, fotózás

Nagyszabású fotózások és film forgatások alkalmával olyan speciális elvárások merülnek fel helyszínnel kapcsolatban, melynek csak nagyon kevés rendezvényhelyszín  képes megfelelni. A Symbol Budapest azonban rendelkezik mindezen tulajdonságokkal és képes a legmagasabb színvonalon kiszolgálni a megrendelő és a stáb technikai igényeit.

A Symbol Budapest azonban rendelkezik mindezen tulajdonságokkal és képes a legmagasabb színvonalon kiszolgálni a megrendelő és a stáb technikai igényeit.

Helyszín


Egy fotózás vagy film forgatás helyszínéül választott térnek egészen más jellemzőkkel kell bírnia, mint egy üzleti rendezvény vagy családi vacsora számára kiválasztott helyiségnek. 
Rendkívül fontos, hogy kellő mértékben tágas helyszín álljon rendelkezésre, hiszen a stáb, a technika, a kisegítő személyzet és a kellékek által elfoglalt hely a felvett vagy befotózott tér sokszorosa. Az itt folyó munkát sem segíti a zsúfoltság. A Symbol Budapest helyszíneinek mindegyike képes kényelmes méretű teret biztosítani kisebb vagy nagyobb forgatásokhoz.


Emellett elengedhetetlen, hogy kiválasztott tér szeparálható, jól elkülöníthető legyen más egységektől. Fontos, hogy a stábtagok munkáját ne zavarják külső tényezők, figyelmüket ne vonják el feladatuk szempontjából jelentéktelen részletek, illetve, hogy ne szivárogjanak ki idő előtt információk. A ház minden terme jól megközelíthető, ugyanakkor szeparálható, így bármely eseményünk zártkörűvé tehető.
Riportfilmek, vagy több helyszínes klipek, filmek készítésekor praktikus, ha lehetőség van több beállítás, háttér kiválasztására, adott esetben akár teljesen különböző hangulatú, megjelenésű környezet megjelenítésére.  Mód van több tér igénybevételére, ugyanakkor a 220 Éves Pince Étterem vagy a Live Music Club változatos enteriőrje egy helyiségben is kivitelezhetővé teszi különböző hangulatú beállítások megkomponálását.
A forgatócsoport, háttérmunkatársak ellátása szintén fontos elvárás, mely a Symbol Budapest esetében teljes mértékben megoldott. Önkiszolgáló vagy a la carte rendszerben, felszolgáló személyzet segítségével vesszük le ezt a terhet a szervezők válláról.

 


Választható helyszíneinkről röviden


Symbol Garden


A négyszáz négyzetméteres tér számos építészeti eleme kelt érdeklődést, csodálatot vendégeinkben. A Garden fölötti nyitható üvegtető a beömlő természetes fény forrása. És aki felfelé tekint, megpillanthatja a levegőt mozgató látvány ventilátorokat és az éjszakai mulatságokat vibráló fénybe borító, hatalmas aranygömböt is. A tér közepén az egyedi tervezésű Bombay Bar terül el.

 


Italian Fusion Étterem


Az Italian Fusion Étterem három egységet foglal magában. A két fatüzelésű kemencével felszerelt látványkonyhának is otthont adó „belső” rész, meghitt, jól szeparálható helyszín. Ezt az egységet is áthatja az olaszos elegancia, a mediterrán hangulat.

 


Symbol Art Gallery


A Symbol Art Gallery a maga minimalista stílusával, hófehér falaival az épület egyik ékessége A súlyos gerendákat itt facsapok tartják össze, ezzel kialakítva a masszív és látványos tetőszerkezetet. 
A Galleryben nincsenek rögzített belsőépítészeti elemek, állandó bútorzat, így lehetőség nyílik rá, hogy az esemény sajátosságaihoz, a megrendelői igényekhez alkalmazkodjon a berendezés.


Olasz különterem


A ház egyik legmeghittebb helyszíne az Olasz különterem.  Technikai felszereltségében megegyezik a nagyobb termek tulajdonságaival, finom és elegáns enteriőrje, világos színei igazán barátságossá teszik. Maximális befogadóképessége 30-40 fő.

 


Symbol Live Music Club


A Symbol Live Music Club számtalan nagyszabású partinak és jó néhány forgatásnak adott már otthont. Ez az 530 négyzetméteres tér, a legprofibb hang és világítástechnikával felszerelt egységünk.
 A kétszintes, nem mindennapi megjelenésű terem izgalmas képi világ megkomponálását teszi lehetővé.

 


220 Éves Pince Étterem


A 220 Éves Pince Étterem három termében 160 – 180 fő helyezhető el kényelmesen. Tekintélyes termeiben a klasszikus és a modern kellemes elegye fogadja a vendégeket, igazán exkluzív és meghatározó hangulattal bír.

Kérd ajánlatunkat ide kattintva! 


 
Symbolban készült videóklippek:

 

 
CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >