Rendezvényszervezés

Tréningek ideális helyszíne a Symbol

Egész napos tréningek, zártkörű üzleti rendezvényének ideális helyszíne a Symbol Budapest. Ezen rendezvények szervezésénél, helyszínválasztásánál sajátos igények érvényesülnek. 
Szükség van egy kisebb vagy tágasabb térre a résztvevők számától és a rendezvény jellegétől függően, mely nyitott ugyanakkor kellőképpen elkülöníthető. 
Szükség van a résztvevők  ellátására, a programon túl a reggeli és ebéd biztosítására. Elengedhetetlen a megfelelő technikai felszereltség mely lehetővé teszi az interaktív bemutatást vagy a közös munkát. Mindemellett pedig alkalmazkodni kell a meghatározott budget-hez. 
A Symbol Budapest eseményein minderre lehetőség nyílik.

Szükség van egy kisebb vagy tágasabb térre a résztvevők számától és a rendezvény jellegétől függően, mely nyitott ugyanakkor kellőképpen elkülöníthető.  A Symbol Budapest eseményein minderre lehetőség nyílik.

A helyszínekről


A Symolban hét különböző helyszín közül választhatja ki a rendezvényének legmegfelelőbbet.  A résztvevők számától függően kisebb és tágasabb helyszínek is elérhetők, melyek a ház más egységeitől elkülöníthetőek, lehetővé téve a zártkörű rendezvények zavartalanságát.  A ház előtt és mögött kulturált dohányzók állnak vendégeink rendelkezésére.

 


Technikai felszereltség


Technikai felszereltségünk minden igény kielégít. Légkondicionált rendezvényhelyszíneink mindegyikén projektor, vetítővázon és magas színvonalú hangosítás (AKG mikrofon park) áll vendégeink rendelkezésére. Aszemléltetés más eszközei is elérhetőek, úgy mint DVD-lejátszó, meghatározott számú LCD TV, de biztosítunk Flipchartot is. Termeink mindegyikében mód van a szélessávú internet használatára.

 


Személyzetünk


A Symbol Budapest nem csupán helyszíne az eseményeknek, igény esetén szervezője és lebonyolítója is. Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy partnereinket, megrendelőinket a lehető legnagyobb mértékben tehermentesítsük, megszervezett eseményeiket az elképzelésekhez hűen, precízen és hatékonyan valósítsuk meg.


Rendezvényszervező munkatársaink több éves releváns tapasztalattal rendelkeznek a legkülönbözőbb események megszervezését illetően. Legyen szó nagyszabású, nyilvános, vagy szűk körű magán rendezvényről, csapatépítő tréningről vagy üzleti konferenciáról a kezdetektől kézben tartják, koordinálják az eseményeket. A rendezvénnyel kapcsolatos feladatok mindegyikét készek a legmagasabb színvonalon ellátni, a megrendelő igényeitől függően. 
Nincs kellemetlenebb annál, amikor a rendezvénymegkezdése előtt, illetve azzal párhuzamosan a technika beállítás ad feladatot az előadónak.

A Symbol Budapest minden üzleti- és magánrendezvényén technikus kollégánk gondoskodik a berendezések optimalizálásáról, az esemény során felmerülő igények megoldásáról, hogy  az előadásokat és prezentációkat, bemutatókat és beszélgetéseket ne hátráltassák ilyen természetű problémák.
Számos rendezvényünk alkalmával felmerül az álló vagy ültetett fogadás, bar használat igénye. A nálunk megszervezett események mindegyikén az alakalomhoz rendelt, több nyelven beszélő, profi felszolgáló személyzet gondoskodik a kifogástalan kiszolgálásról.

 


Konferencia csomagunk


Az üzleti rendezvények szülte igények hívták életre ezt az konstrukciónkat.  Konferencia csomagunk keretében 08:00-17:00 között megrendezett eseményekhez minimum fogyasztás meghatározása nélkül bocsájtjuk rendelkezésre helyszíneinket. Több alkalom együttes foglalása esetén egyedi kedvezményeket biztosítunk.


Az étkezéseket –reggeli, ebéd- bonyolíthatják éttermeink valamelyikében, de akár a kiválasztott helyszínen is. Igény esetén esti fogadással tehetik még emlékezetesebbé a napot. Az esemény megszervezésében és kivitelezésében rendezvényszervező csapatunk nyújt segítséget.
Nincs két egyforma rendezvény így vendégeink, megrendelőink igényei is eltérőek. A Symbol Budapest kész megvalósítani egyedi elképzeléseit, együttműködőink segítsége és szakértő alkalmazottaink tapasztalata garancia a sikerre.

 

Kérd ajánlatunkat ide kattintva! 
CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >