Rendezvényszervezés

Egy éjszaka a jubileumi Super Bowl jegyében!

Te is az amerikai foci rajongója vagy? Számolod már vissza a napokat az összecsapásig? Akkor itt az idei, hogy ezt az élményt most úgy éld meg, s úgy élvezd, ahogyan eddig még nem! 

Super Bowl Night

Itt az idő!

 

Hamarosan ránk virrad február 7. reggele!

 

Ha Téged is lázba hoz az amerikai foci, s már számolod vissza a napokat, esetleg vágod a cetliket visszafelé, akkor Te is alig várod már a pillanatot, amikor megkezdődik a nagy Super Bowl összecsapás!

 

A helyzet az, hogy nem vagy egyedül ezzel, hiszen a Symbolban is izzítjuk már a TV készülékeket, és a pultos fiúkat, lányokat, hiszen ez egy fergetegesen pörgős éjszaka lesz!

 

Az adrenalin a tetőfokra hág, az indulatok felkorbácsolódnak, s mi egész éjjel a lelkes szurkolókért dolgozunk majd!

 

Febuár 7-én a Symbol Garden és a Puskás Pancho Sport Pub megnyitja kapuit minden amerikai foci rajongónak, s tárt karokkal várjuk az éjszakai baglyokat is, akik bár nem a Super Bowl rajongói, de ismerkednének, beszélgetnének, s részesei lennének egy fergeteges estének!

 

15 LCD kijelző és egy óriás kivetítő is hozzájárul majd a kényelmetekhez, hiszen úgy hisszük, mindenkinek látnia kell a részleteket! …és hogy a kulináris élvezetek se maradjanak el, étvágyadat csillapíthatod majd az amerikai konyha remekeivel, s szomjoltóként csapolt Guinnesst kínálunk a legizgalmasabb percekben.

 

Mindezért nem csak a mosolygós és barátságos pultos személyzetünk felel. A Super Bowl Night keretében csinos szurkoló hölgyek emelik majd az este hangulatát.

 

És hogy még egy kicsit csigázzuk a kedélyeket, meglepetéssel készülünk azon vendégeinknek, akik február 7-én 50-es számot, vagy bagoly motívumot viselnek öltözékükön!

 

Symbol Super Bowl Night – élvezd úgy, ahogyan eddig még nem!

 

Asztalfoglalásért mielőbb kattints IDE!

 

 
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >