Rendezvényszervezés

Egy éjszaka a jubileumi Super Bowl jegyében!

Te is az amerikai foci rajongója vagy? Számolod már vissza a napokat az összecsapásig? Akkor itt az idei, hogy ezt az élményt most úgy éld meg, s úgy élvezd, ahogyan eddig még nem! 

Super Bowl Night

Itt az idő!

 

Hamarosan ránk virrad február 7. reggele!

 

Ha Téged is lázba hoz az amerikai foci, s már számolod vissza a napokat, esetleg vágod a cetliket visszafelé, akkor Te is alig várod már a pillanatot, amikor megkezdődik a nagy Super Bowl összecsapás!

 

A helyzet az, hogy nem vagy egyedül ezzel, hiszen a Symbolban is izzítjuk már a TV készülékeket, és a pultos fiúkat, lányokat, hiszen ez egy fergetegesen pörgős éjszaka lesz!

 

Az adrenalin a tetőfokra hág, az indulatok felkorbácsolódnak, s mi egész éjjel a lelkes szurkolókért dolgozunk majd!

 

Febuár 7-én a Symbol Garden és a Puskás Pancho Sport Pub megnyitja kapuit minden amerikai foci rajongónak, s tárt karokkal várjuk az éjszakai baglyokat is, akik bár nem a Super Bowl rajongói, de ismerkednének, beszélgetnének, s részesei lennének egy fergeteges estének!

 

15 LCD kijelző és egy óriás kivetítő is hozzájárul majd a kényelmetekhez, hiszen úgy hisszük, mindenkinek látnia kell a részleteket! …és hogy a kulináris élvezetek se maradjanak el, étvágyadat csillapíthatod majd az amerikai konyha remekeivel, s szomjoltóként csapolt Guinnesst kínálunk a legizgalmasabb percekben.

 

Mindezért nem csak a mosolygós és barátságos pultos személyzetünk felel. A Super Bowl Night keretében csinos szurkoló hölgyek emelik majd az este hangulatát.

 

És hogy még egy kicsit csigázzuk a kedélyeket, meglepetéssel készülünk azon vendégeinknek, akik február 7-én 50-es számot, vagy bagoly motívumot viselnek öltözékükön!

 

Symbol Super Bowl Night – élvezd úgy, ahogyan eddig még nem!

 

Asztalfoglalásért mielőbb kattints IDE!

 

 
CIKKEK

Ízorgia és kulináris élvezetek

A tavasz és a nyár frissességét hozzuk el neked, ínycsiklandó fogásokkal, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek. Ünnepeld rendezvényeidet a Symbolban, ahol a menük is új köntösben fogadnak.  

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

További cikkek >