Rendezvényszervezés

Sajtótájékoztató helyszínnek is ideális a Symbol

Sajtótájékoztató, könyv-vagy termékbemutató, sajtóbeszélgetés? Számos példa támasztja alá, ha elegáns és profi sajtóeseményt szervezne, a Symbol Budapest a tökéletes helyszín. Legyen szó diszkrét, beszélgetéssel egybekötött sajtóreggeliről vagy nagyszabású, attraktív elemekkel színesített bejelentésről, elképzelései a Symbolban megvalósíthatók.

Legyen szó sajtótájékoztatóról vagy más üzleti megbeszélésről, a Symbol tökéletes helyszínéül szolgál a hasonló üzleti találkozóknak.

A tökéletes sajtótájékoztató helyszín


Ahhoz, hogy egy helyszín alkalmas legyen sajtótájékoztatók megszervezésére, számos adottsággal kell rendelkeznie.
Szükség van egy elkülöníthető térre, mely biztosítja a rendezvény zavartalanságát, a meghívottak nyugodt munkáját és szükséges technikai előkészületek diszkrét lebonyolítását.
Ezen kívül a rendezvényen készülő fényképek és videó felvételek minél magasabb minősége érdekében elengedhetetlenek a jó fényviszonyok; kellő mennyiségű természetes vagy professzionálisan beállított mesterséges fényforrás. Szintén nagyon fontos a kiváló hangosítás és az ehhez szükséges megfelelő mennyiségű és minőségű eszköz.

 

Sajtótájékoztató helyszín - az elvárások


A sajtótájékoztatók forgatókönyvének állandó eleme az eseményt záró állófogadás, ahol a sajtó képviselői és a rendezvény házigazdái továbbfűzhetik az elhangzottakat, többlet információk hangzanak el és kapcsolatok jönnek létre. Meghatározó szempont, hogy a kiválasztott tér frontális előadáson túl, alkalmas legyen ilyen jellegű kiszolgálásra is illetve, hogy rendelkezésre álljon a kiszolgáló személyzet. Ha a kiválasztott helyszín nem rendelkezik saját konyhával és személyzettel, úgy ennek biztosítása is a szervezőt terheli. A Symbolban természetesen mindez megoldott.
Gyakorlatilag a ház minden terme rendelkezik a fent felsorolt sajátosságokkal, melyek szavatolják sajtórendezvénye zökkenőmentes lebonyolítását. A Symbol Art Gallery, a Puskás Pancho Pub, a Garden, a Live Music Pub vagy a 220 Éves Pince Éterem épp úgy rendelkezik az elvárások között megfogalmazott szeparálható kialakítással, megfelelő fény és hangtechnikával és egy állófogadás tökéletes megvalósításának lehetőségével, mint az Italian Fusion Restaurant.


Számos esemény megrendezéskor akadnak speciális igények. Például egy gépkocsi kiállítása a belső térben vagy videó installáció levetítése élő zene mellett, de nem ritka, hogy a termékbemutatók elemit a meghívottak maguk is kipróbálhatják, értékelhetik. Az ilyen rendhagyó elemek kivitelezésére nem minden helyszínen van lehetőség, a Symbol kialakítása a rendelkezésre álló terek berendezése és a személyzet felkészültsége azonban lehetővé teszi a különleges elképzelések kivitelezését is.

 

 Sajtótájékoztató helyszín


Személyzetünk


Egy sajtótájékoztató vagy bármilyen sajtó esemény életre hívása rengeteg feladatot ad rendezvény megálmodóinak. A Symbol Budapest nem csupán helyszínt kíván biztosítani, hanem –igény esetén- személyre szabott támogatást is az előkészítés és megvalósítás fázisaiban. Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy partnereinket, megrendelőinket a lehető legnagyobb mértékben tehermentesítsük, eseményeiket az elképzelésekhez hűen, precízen és hatékonyan valósítsuk meg.


Rendezvényszervező munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a legkülönbözőbb események megszervezését illetően. Számos nagyszabású sajtótájékoztató, divat-, könyv-és termékbemutató köthető nevükhöz, így igazán figyelemreméltó rutinnal rendelkeznek.  A rendezvénnyel kapcsolatos feladatok mindegyikét készek a legmagasabb színvonalon ellátni, a megrendelő igényeitől függően.


A szükséges hang és fénytechnikai beállítások finomra hangolása  és folyamatos ellenőrzése  szintén nem lehet partnereink feladata. A Symbol Budapest minden rendezvényén technikus kollégánk gondoskodik a berendezések optimalizálásáról, az esemény során felmerülő igények megoldásáról, hogy  az előadásokat és prezentációkat, bemutatókat és beszélgetéseket ne hátráltassák ilyen természetű problémák.


A megrendelt álló vagy –ritkábban- ültetett fogadások lebonyolítása is a legmagasabb színvonalon zajlik. A nálunk megszervezett események mindegyikén az alakalomhoz rendelt, több nyelven beszélő, profi felszolgáló személyzet gondoskodik a kifogástalan kiszolgálásról.

 

Kérd ajánlatunkat ide kattintva! 


Többek között minket választott a FourFourTwo Magazin, a Suzuki Cup Europe, a Norbi Update, Red Bull és a Dove is.

 

 

 
CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >