Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Symbol Garden rendezvényhelyszín

Symbol Garden rendezvényhelyszín

Télen-nyáron a csillagok alatt

 

Amikor belép az ember a toszkán hangulatot keltő, fehér oszlopok által szabdalt térbe, nyomban magával ragadja az érzés, mintha egy modern kastélyba érkezett volna – ez a Symbol Garden. A hely különlegessége a nyitható üvegtető, amelynek köszönhetően Budapest legnagyobb, egész évben üzemelő kerthelyisége lehet, ahol télen-nyáron a csillagok ragyogják be az estéket.

 

Ahol a nap fénye geometrikus mintázatú árnyékot fest a falakra, és a szögletes árnyak erekként futnak le a padlóig, pazar hatást kölcsönözve a térnek. Ilyet még nem látott, érdemes megnéznie!
Nem véletlen, hogy a Symbol Garden a Symbol többi egységének ölelésében terül el, hiszen ez a helyiség az épület szíve. Az üvegtetőről leereszkedő látványventillátorok álmos óriásként köröznek nap nap után, a padlózat esztétikus üvegkorongja egy több mint 200 éves kerti kutat oltalmaz, a méretes kristálycsillár úgy ragyog, akár ezer gyémánt, az udvar középpontjában díszelgő hárommázsás aranygömb pedig csaknem 500 led izzó fényével játszik. Itt minden a minőségről szól. A minőségi látványról, a minőségi hangulatról, a minőségi szórakozásról. A helyiség közepén hosszan, oázisként elnyúló Bombay Bar a legkülönlegesebb italokkal csillapítja a pult mentén ülő vendégek a szomjúságát, és fokozza a jókedvüket. Az ide betérő vendégek bármilyen rendezvény esetén már abban a pillanatban el lesznek ragadtatva, ahogy belépnek a Symbol Garden kapuján. Legyen szó…

 


 
…esküvőről

Egyszer minden nő szeretné úgy érezni magát, mint Hamupipőke, aki érzelmes táncot lejtett a mesebeli herceggel. A Symbol Garden tökéletes helyszín arra, hogy a lehető legjobb napon, az esküvője napján váljon Hamupipőke a menyasszonyból, hiszen a hatalmas kristálycsillár alatt tényleg olyan lesz a pár első tánca férjként és feleségként, mintha egy kastélyban lenne. És van még egy jó hírünk is hozzá: a Gardenben nem ér véget az álom éjfélkor!


…születésnapról

Évente csak egy olyan nap van, ami csak és kizárólag rólunk szól: a születésünk napja. Természetes igény, ha ezt szeretnénk megünnepelni a barátainkkal, ismerőseinkkel. Mi itt a Symbolban pedig azt mondjuk, ha már ünnep, akkor adjuk meg a módját! A Symbol Garden tökéletesen zártkörűvé tehető, tehát akár egy exkluzív, tematikus születésnap kiváló helyszíne is lehet. A felhőtlen buli itt garantált: beépített színpad, hang- és fénytechnika áll rendelkezésre.


…céges buliról

Lehet ez akár egy karácsonyi buli vagy egy sikeresen megnyert tender megünneplése, egy jó hangulatú cégnél mindig van alkalom arra, hogy kicsit kirúgjanak a hámból a kollégák. Legyen ez egy laza este tánccal, zenével, sok beszélgetéssel, pohárköszöntővel, poharak koccanásával és jófajta ételekkel. A Symbol Gardenben minden adott, ami ehhez szükséges.
Amennyiben rendezvényét a Symbol Gardenbe álmodta meg, bátran keressen minket!

 

RENDEZVÉNYHELYSZÍN


Terület: 400 nm
Befogadóképesség: Állófogadás: 350 fő, Ültetett fogadás: 160 fő


TECHNIKAI FELSZERELTSÉG
•    Beépített színpad 
•    Beépített hangtechnika (kisebb zenekar hangosítására)
•    Beépített fénytechnika (zenekar megvilágítására)
•    AKG mikrofonpark
•    Technikus
•    8 db 50’ LCD Tévé és 1 db 50’ Plazma Tévé
•    Egyéni kívánság szerint háttérzene
•    Egyénileg kiválasztott egyedi bútorzat
•    Szélessávú és WIFI internet-hozzáférés
•    Vetítővászon, Projektor
•    Flipchart
•    DVD-lejátszó
 


címkék:


CIKKEK

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

Kasza Tibi a 2016-os Symbol Karácsonyon

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

További cikkek >