Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Puskás Sport Pub

Puskás Sport Pub

Puskás Ferenc – a név, amely mindenkinek mond valamit. Nemcsak idehaza, hanem Madridtól San Franciscóig, San Franciscótól Melbourne-ig a széles nagyvilágban. És a hely, amely a világfutball egyik legkiválóbb alakja előtt tiszteleg: a Puskás Pancho Sport Pub. Ahol a legenda folytatódik. Ugye betér hozzánk?

 
Szerette a futballt, a jó társaságot, a finom borokat és az ízletes ételeket – a világ meg őt imádta. Puskás Ferenc nemcsak labdarúgó volt, hanem világmárka. A minőség márkája. A Puskás Sport Pub pedig „Öcsi bácsi” korának és a Real Madridban kiteljesedő csodálatos életének hangulatába repíti vendégeit. Ezért ajánljuk magunkat tervezett rendezvényük igazán különleges helyszínéül. Azt is megmondjuk, miért válasszanak minket!


Privát szülinap focirajongó barátjának?

 

A Puskás Sport Pubnál hangulatosabb helyet erre a célra nehezen talál! A falakat focimezek és a Puskás Pancho pályafutását megörökítő képek öltöztetik fel. Ha valaki szereti a focit, ebben az atmoszférában biztosan otthonosan érzi magát, futballmezbe bújt felszolgálóink pedig csak fokozzák a hangulatot. De ha esetleg akad a társaságnak a labdarúgást kevésbé kedvelő tagja, a hely elegáns bútorzata, kreatív lámpái és marhabőr-borítású padlója őt is biztosan magával ragadja.


Közös meccsnézés a baráti társaság örömére?

 

Bajnokok Ligája? Magyar meccsek? Válogatott találkozók? Külföldi topligák? Nemcsak foci? Nálunk egyre megy, hiszen 12 darab, mindenhonnan jól látható plazma tévéről sugározzuk a hazai és nemzetközi sportcsatornák (Sport 1, Sport 2, SportKlub, Eurosport, Eurosport 2, DigiSport 1, DigiSport 2, Sky Sports 1, 2, 3, 4, ESPN) műsorait. A Puskás Sport Pubban nem maradhat le a társaság egyetlen mérkőzésről sem!


Üzleti reggeli oldott környezetben?

 

Legyen szó munkamegbeszélésről, tárgyalásról vagy csak egyszerűen az üzleti partner megvendégeléséről, minden esetben fontos, hogy a felek ne érezzék feszélyezve magukat. El sem hinnék, milyen sokat segíthet ezen egy a megszokottól eltérő és barátságos helyszín! Minderre tökéletes megoldás lehet egy céges reggeli a Puskás Pancho Sport Pubban. Nap mint nap fél nyolckor indul az élet a Symbol falai közt legkorábban nyitó étteremben, ahol a nyugodt légkört és a finom falatokat garantáljuk.


Csapatépítőt szervezne kollégáinak?

 

Olykor a legkitűnőbb cégben is szükséges csapatépítő találkozó, hogy a munkahelyi légkör jó legyen – vagy ha jó volt, még jobb legyen. Egy ilyen alkalommal a kollégák kiszabadulhatnak megszokott világukból, és feloldódhatnak egymás társaságában. A Puskás Pancho Sport Pub ehhez az egyedi elnevezésű és elkészítésű ételei mellett széles italkínálatával járul hozzá. Sör? Bor? Pálinka? Mindegyikből a legjobbal fokozzuk a hangulatot!


EGYSÉGEK

Puskás Sport Pub – étterem
Puskás Sport Pub – különterem
Puskás Sport Pub – terasz


TECHNIKAI FELSZERELTSÉG

 

•    Beépített hangtechnika
•    AKG mikrofonpark
•    Technikus
•    Egyéni kívánság szerint háttérzene
•    Fénytechnika
•    Világítástechnika
•    Egyénileg kiválasztott egyedi bútorzat
•    Szélessávú és Wifi internet-hozzáférés
•    Flipchart
•    Mobil vetítővászon és projektor
•    Szabályozható fény- és hangerősség
•    DVD-lejátszó
•    3 db 50′ LCD Tévé és 1 db 50′ Plazma Tévé


Bízunk benne, hogy ha rendezvényhelyszínt keres, eszébe jut a Puskás Sport Pub. Várjuk szeretettel!
 


címkék:


CIKKEK

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

Kasza Tibi a 2016-os Symbol Karácsonyon

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

További cikkek >