Rendezvényszervezés

Eseménynaptár - 2020 Szeptember

2020. Szeptember 12.

Luxfunk Radio Funky Party

Luxfunk Radio Funky Party

Szeptember 12-én Luxfunk Radio Funky Party a Symbol Gardenben!

2020. Szeptember 26.

Caramel szezonnyitó klubkoncert - Symbol Budapest

Caramel szezonnyitó klubkoncert - Symbol Budapest

A Fonogram-díjas Molnár Ferenc Caramel szeptember 26-án visszatér a Symbol Garden színpadára, hogy újra elkápráztassa rajongóit egy exkluzív klubkoncert keretein belül. A koncert előtt és után Disco Classics Party!

2020. Szeptember 26.

DISCO CLASSICS X Symbol Budapest

DISCO CLASSICS X Symbol Budapest

!!!PROGRAMVÁLTOZÁS!!! A szeptember 26-ai Disco Classics Party a jelenlegi korlátozások miatt 18 és 23 óra között kerül megrendezésre, 21-22 óráig ráadás Caramel klubkoncerttel. A megszokott fergeteges Disco Classics zenékről Antonyo és Toto Jr. gondoskodik majd!


címkék:

CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >