Rendezvényszervezés

Eseménynaptár - 2018 Május

2018. Május 2.

BL elődöntő visszavágó közvetítés a Puskás Pancho Sport Pubban

BL elődöntő visszavágó közvetítés a Puskás Pancho Sport Pubban

3 gólos előny birtokában érkezik Rómába a Liverpool gárdája a BL elődöntők második körében. A párharc azonban korántsem lefutott. Izgalmas visszavágónak nézünk elébe.

2018. Május 5.

Kökény Attila koncert Radics Gigi vendégszereplésével

Kökény Attila koncert Radics Gigi vendégszereplésével

A többszörös platinalemezes énekes, dalszerző május 5-én újra a Symbol Garden színpadára lép, hogy elkápráztassa rajongóit fergeteges koncertjével, Radics Gigi vendégszereplésével!

2018. Május 12.

Menyasszonyok Éjszakája 2018

Menyasszonyok Éjszakája 2018

Ha férjhez mész, ha nem, itt kell lenned Budapest legnagyobb szabású lánybúcsúján! Igazi csajos programokkal és értékes nyereményekkel várunk titeket!

2018. Május 26.

BL döntő közvetítés a Puskás Pancho Sport Pubban

BL döntő közvetítés a Puskás Pancho Sport Pubban

A május 26-i kijevi  döntőben  az elmúlt két alkalommal győztes Real Madrid lesz az FC Liverpool ellenfele. Kövesd élőben a BL finálé izgalmait a Puskás Pancho Sport Pubban!

2018. Május 31.

Elengedés - Pilát Gábor előadása

Elengedés - Pilát Gábor előadása

A boldogságot, a megélt sikereket és kellemes pillanatokat esetenként a rossz élmények árnyékolják be. Ez lehet kudarc, szakítás, vagy egy szerettünk elvesztése. Ilyenkor persze megtalál minket a jótanács: ENGEDD EL! Már csak egy kérdés marad, hogyan? Erről szól az előadás.


címkék:

CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >