Rendezvényszervezés

Itt a jó idő, jönnek a nagyszabású bulik és programok

A minőségi szórakoztatás egyik legfontosabb velejárója a változatosság, és a sokszínűség. Nézzük mi vár ránk a tavasz beköszöntével az elkövetkező hónapokban!

Programok

A 2016-os év több szempontból is emlékezetes volt, hiszen nem csak egy kiváló csapat dolgozott naponta együtt, hogy a lehető legizgalmasabb eseményeket hozza el Nektek, hanem több olyan előadót, művészt és előadást is sikerült leszervezni, akik - nagy biztonsággal állíthatjuk - emelték a hely és a produkciók színvonalát.

 

​Bár az idei évnek még a felénél sem járunk, olyan előadókkal dolgozhattunk ismét együtt, mint Caramel, Éliás Jr, Gönczi Gábor és a Smile, vagy a TNT, de nálunk került megrendezésre első ízben az év Classic R’N’B bulija, a ”Csibészek” farsangja, a Discho*shit party őrülete, Pápai Joci Origó Klubkoncertje, vagy a Flyerz Classic, ahol felelevenítettük a bulik aranykorát, klasszikus helyekre emlékezve. Nem csak a könnyű és club zene rajongói örülhettek, hiszen a programok összeállításánál az is szerepet játszott, hogy a lehető legszínesebb eseményeket tudjuk nyújtani. Így olyan rendezvények is lehetőséget kaptak nálunk, mint a Super Bowl és a Bajnokok Ligája közvetítések, Alakreform Bál, vagy Pilát Gábor előadása és Tabuk nélkül partyja.

 

Ugyan a kérdés talán jogos lehet, hogy mi jöhet még ezután, de bizton állíthatjuk, hogy ebben az évben is megpróbáljuk a lehető legmagasabb szintű program palettát biztosítani. Több olyan rendezvény is megmaradt, amelyek az előző évben hónapról-hónapra teltházas esteket hozott, gondoljunk akár a Music FM-el megrendezett partykra, vagy a Rakonczai Piano Gardenekre. Idei új belépőnek tervezünk egy olyan autósporthoz kapcsolódó afterparty-t, ami eddig még nem került megrendezésre Magyarországon és várhatóan a GP-hez hasonlóan nagy lesz rá az érdeklődés. Emellett a már említett rádió idén nálunk rendezi meg nagyszabású 5. születésnapját (ápr. 8), és egy nem mindennapi eseményt is tervezünk velük karöltve. A Forma-1 rajongói sem maradnak afterparty nélkül ez évben sem, hiszen immár kilencedik éve kerül megrendezésre a GP Afterpartyja, melyen közvetlenül a Magyar Nagydíj után vehetnek részt a kedves vendégek.

 

Hogy ne csak az éjszakai élet meghatározó színfoltja legyünk a budapesti forgatagban, természetesen a családok is nagy szerepet kapnak a továbbiakban is, hiszen Sunday Brunch-unk minden vasárnap nyitva áll az idelátogató családosok számára, amit 1-1 alkalommal olyan koncertekkel színesítünk mint az Apacuka zenekar (ápr. 9), Tompeti és Barátai (ápr. 23), vagy a gyerekek nagy kedvence az Alma Együttes (máj. 7)!

Nem kell várni az esetben sem, ha egy könnyedebb, nem buli jellegű kikapcsolódásra vágyunk, hiszen ettől a hónaptól indultak újra a rekeszizmokat erősítő Showder Klub felvételei, amelyek az elmúlt évtized egyik legszórakoztatóbb előadásai között szerepelnek, és méltán vívta ki a közönség tetszését.

Legyen szó akár a hazai pop meghatározó előadóiról, vagy a club slágerek ikonikus alakjairól, vagy akár könnyedebb, művészibb, kulturálisabb eseményekről, a Symbolban mindenki megtalálhatja a saját elképzelésének és komfortzónájának megfelelő programot. Symbol Budapest - Megérkeztél. Jó helyen vagy!

 

Naptárunk megtekintéséhez kattints IDE!
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >