Házhozszállítás
Rendezvényszervezés

Itt a jó idő, jönnek a nagyszabású bulik és programok

A minőségi szórakoztatás egyik legfontosabb velejárója a változatosság, és a sokszínűség. Nézzük mi vár ránk a tavasz beköszöntével az elkövetkező hónapokban!

Programok

A 2016-os év több szempontból is emlékezetes volt, hiszen nem csak egy kiváló csapat dolgozott naponta együtt, hogy a lehető legizgalmasabb eseményeket hozza el Nektek, hanem több olyan előadót, művészt és előadást is sikerült leszervezni, akik - nagy biztonsággal állíthatjuk - emelték a hely és a produkciók színvonalát.

 

​Bár az idei évnek még a felénél sem járunk, olyan előadókkal dolgozhattunk ismét együtt, mint Caramel, Éliás Jr, Gönczi Gábor és a Smile, vagy a TNT, de nálunk került megrendezésre első ízben az év Classic R’N’B bulija, a ”Csibészek” farsangja, a Discho*shit party őrülete, Pápai Joci Origó Klubkoncertje, vagy a Flyerz Classic, ahol felelevenítettük a bulik aranykorát, klasszikus helyekre emlékezve. Nem csak a könnyű és club zene rajongói örülhettek, hiszen a programok összeállításánál az is szerepet játszott, hogy a lehető legszínesebb eseményeket tudjuk nyújtani. Így olyan rendezvények is lehetőséget kaptak nálunk, mint a Super Bowl és a Bajnokok Ligája közvetítések, Alakreform Bál, vagy Pilát Gábor előadása és Tabuk nélkül partyja.

 

Ugyan a kérdés talán jogos lehet, hogy mi jöhet még ezután, de bizton állíthatjuk, hogy ebben az évben is megpróbáljuk a lehető legmagasabb szintű program palettát biztosítani. Több olyan rendezvény is megmaradt, amelyek az előző évben hónapról-hónapra teltházas esteket hozott, gondoljunk akár a Music FM-el megrendezett partykra, vagy a Rakonczai Piano Gardenekre. Idei új belépőnek tervezünk egy olyan autósporthoz kapcsolódó afterparty-t, ami eddig még nem került megrendezésre Magyarországon és várhatóan a GP-hez hasonlóan nagy lesz rá az érdeklődés. Emellett a már említett rádió idén nálunk rendezi meg nagyszabású 5. születésnapját (ápr. 8), és egy nem mindennapi eseményt is tervezünk velük karöltve. A Forma-1 rajongói sem maradnak afterparty nélkül ez évben sem, hiszen immár kilencedik éve kerül megrendezésre a GP Afterpartyja, melyen közvetlenül a Magyar Nagydíj után vehetnek részt a kedves vendégek.

 

Hogy ne csak az éjszakai élet meghatározó színfoltja legyünk a budapesti forgatagban, természetesen a családok is nagy szerepet kapnak a továbbiakban is, hiszen Sunday Brunch-unk minden vasárnap nyitva áll az idelátogató családosok számára, amit 1-1 alkalommal olyan koncertekkel színesítünk mint az Apacuka zenekar (ápr. 9), Tompeti és Barátai (ápr. 23), vagy a gyerekek nagy kedvence az Alma Együttes (máj. 7)!

Nem kell várni az esetben sem, ha egy könnyedebb, nem buli jellegű kikapcsolódásra vágyunk, hiszen ettől a hónaptól indultak újra a rekeszizmokat erősítő Showder Klub felvételei, amelyek az elmúlt évtized egyik legszórakoztatóbb előadásai között szerepelnek, és méltán vívta ki a közönség tetszését.

Legyen szó akár a hazai pop meghatározó előadóiról, vagy a club slágerek ikonikus alakjairól, vagy akár könnyedebb, művészibb, kulturálisabb eseményekről, a Symbolban mindenki megtalálhatja a saját elképzelésének és komfortzónájának megfelelő programot. Symbol Budapest - Megérkeztél. Jó helyen vagy!

 

Naptárunk megtekintéséhez kattints IDE!
CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >