Rendezvényszervezés

Ne várjatok tovább, legyen esküvőtök idén, exkluzív környezetben!

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

esküvő a Symbolban

Rendezvényszervezőink alig várják, hogy elárasszanak benneteket közeli időpontokkal! Mire várnátok? A szerelmetek és a jegyességetek elég ahhoz, hogy biztos lábakkal lépjetek a legfelső fokra! Izgalmas közös élet elé néztek, hát adjátok meg a módját! Ne a tervezéssel menjen el az időtök… eljött a megvalósítás ideje!

Bár fontos, hogy mindenki jól érezze magát, ez a Ti napotok, a világnak körülöttetek kell forognia! A mi világunk mindenképpen rólatok szól, ezért mindent megteszünk azért, hogy örömmel és csillogó szemmel gondoljatok vissza arra a bizonyos napra! Hogy nektek könnyebb legyen, komplexumunk falain belül a fotózást és a szertartást is meg tudjuk szervezni. Ez többek között azért is nagyszerű, mert nem kell a vendégeket autóztatni-utaztatni, mindenki el tudja engedni magát, legfőbbképpen Ti, kedves jegyespár! Ha kényelmesen szeretnétek elférni nálunk, legfeljebb 150 vendéget tudtok hívni a közös életetek kezdetének nagy partijára.

“Garden” termünk természetes fényben tündökölhettek életetek egyik legemlékezetesebb napján, hiszen az üvegtetőnek köszönhetően akadálytalanul árad be a nap, és rossz időben sem kell attól tartani, hogy az eső elmossa az ünnepetek. Ez az egység kialakításának köszönhetően fantasztikus dekorációra ad lehetőséget, ha a csillogás, az elegancia, vagy az egyszerűség a vágyatok, a Symbollal a legjobb esküvőhelyszínt sikerült megcsípnetek! 

 

Kezdjétek el életetek egyik legnagyobb kalandját: kényelmesen. Rendezvényhelyszínünk annyi különteremmel, hellyel rendelkezik, hogy simán befértek az összes ruhával, felszereléssel és segítővel. Kívánságotokra egy komplett nagyzenekar is húzhatja a talpalávalót, nálunk ők is bőven elférnek. Nekünk az a legfontosabb, hogy ti jól érezzétek magatokat, és ha ezt elegáns cipőben vagy dorkóban tennétek, mi partnerek vagyunk bármiben és segítünk benneteket.

 

A Symbol Budapest Buda szívében található és bár kívül megtartottuk a korabeli homlokzatot, belül már modern és fiatalos körülmények várnak benneteket! Kívánság szerint díszítünk, ötleteket adunk, szuper jól főzünk és mindent megadunk a tökéletes partihoz! Kollégáink kedvesek és rutinosak, örömmel állnak bármiben rendelkezésetekre!

 

 

FOGLALJÁTOK LE A NAGY NAPOTOK IDŐPONTJÁT MOST!
CIKKEK

symbol vacsora

VIP asztalfoglalóink bizonyos éjszakai rendezvényeinket csodás fogások elfogyasztásával is indíthatják! Következő alkalmaink: Február 17-18.

Megújult rendezvényes menük

Megújult rendezvényes menükkel indulunk neki az év végi rendezvényeknek, szemet gyönyörködtető új fogásokkal, melyek kivaló alapanyagokból készülnek és minden ízlést kielégítenek!

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

További cikkek >