Rendezvényszervezés

Ne várjatok tovább, legyen esküvőtök idén, exkluzív környezetben!

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

esküvő a Symbolban

Rendezvényszervezőink alig várják, hogy elárasszanak benneteket közeli időpontokkal! Mire várnátok? A szerelmetek és a jegyességetek elég ahhoz, hogy biztos lábakkal lépjetek a legfelső fokra! Izgalmas közös élet elé néztek, hát adjátok meg a módját! Ne a tervezéssel menjen el az időtök… eljött a megvalósítás ideje!

Bár fontos, hogy mindenki jól érezze magát, ez a Ti napotok, a világnak körülöttetek kell forognia! A mi világunk mindenképpen rólatok szól, ezért mindent megteszünk azért, hogy örömmel és csillogó szemmel gondoljatok vissza arra a bizonyos napra! Hogy nektek könnyebb legyen, komplexumunk falain belül a fotózást és a szertartást is meg tudjuk szervezni. Ez többek között azért is nagyszerű, mert nem kell a vendégeket autóztatni-utaztatni, mindenki el tudja engedni magát, legfőbbképpen Ti, kedves jegyespár! Ha kényelmesen szeretnétek elférni nálunk, legfeljebb 150 vendéget tudtok hívni a közös életetek kezdetének nagy partijára.

“Garden” termünk természetes fényben tündökölhettek életetek egyik legemlékezetesebb napján, hiszen az üvegtetőnek köszönhetően akadálytalanul árad be a nap, és rossz időben sem kell attól tartani, hogy az eső elmossa az ünnepetek. Ez az egység kialakításának köszönhetően fantasztikus dekorációra ad lehetőséget, ha a csillogás, az elegancia, vagy az egyszerűség a vágyatok, a Symbollal a legjobb esküvőhelyszínt sikerült megcsípnetek! 

 

Kezdjétek el életetek egyik legnagyobb kalandját: kényelmesen. Rendezvényhelyszínünk annyi különteremmel, hellyel rendelkezik, hogy simán befértek az összes ruhával, felszereléssel és segítővel. Kívánságotokra egy komplett nagyzenekar is húzhatja a talpalávalót, nálunk ők is bőven elférnek. Nekünk az a legfontosabb, hogy ti jól érezzétek magatokat, és ha ezt elegáns cipőben vagy dorkóban tennétek, mi partnerek vagyunk bármiben és segítünk benneteket.

 

A Symbol Budapest Buda szívében található és bár kívül megtartottuk a korabeli homlokzatot, belül már modern és fiatalos körülmények várnak benneteket! Kívánság szerint díszítünk, ötleteket adunk, szuper jól főzünk és mindent megadunk a tökéletes partihoz! Kollégáink kedvesek és rutinosak, örömmel állnak bármiben rendelkezésetekre!

 

 

FOGLALJÁTOK LE A NAGY NAPOTOK IDŐPONTJÁT MOST!
CIKKEK

Ízorgia és kulináris élvezetek

A tavasz és a nyár frissességét hozzuk el neked, ínycsiklandó fogásokkal, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek. Ünnepeld rendezvényeidet a Symbolban, ahol a menük is új köntösben fogadnak.  

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

További cikkek >