Rendezvényszervezés

Music Killers - Valentine's Disco Classics Party

2018 Február 17.


A Music Killers 2018-as klubturnéja már javában dübörög: a második állomás helyszíne ismét Budapest legexkluzívabb szórakozóhelye, a Symbol Budapest, a dátum 2018. február 17-e!


Music Killers - Valentine's Disco Classics Party

Ezen az éjszakán Magyarország legnagyobb DISCO-jává varázsoljuk a Symbolt és felidézzük a DISCO igazi aranykorát. A részletekért hallgasd a 89.5 Music Fm-et!

Jegyárak:
Early Bird 1895Ft -> http://bit.ly/2nqUGIJ
Elővételes normal jegy: 2195Ft
Elővételes VIP jegy: 3895Ft

Az elővételes jeggyel rendelkezők részére a parti napjàn kizárólag 0:30-ig tudja a szervező biztosítani a biztos bejutást!

● VIP infók: 
VIP jegyekkel jogosult vagy a gyorsabb bejutásra.
A VIP-ből exkluzív helyről élvezheted és láthatod a színpadot, és a táncteret. Külön bárpultok, külön mellékhelység, kényelmes bútorok, asztalok, boxok.

További információ és asztalfoglalás: +36307484050

Cím: Symbol Budapest / Bécsi út 56.
Start: 22:00 / End: 05:00 
- Három külön beléptetési pont. 
- Információs hostessek.
- Korhatár: 18+


címkék:

CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >