Rendezvényszervezés

89.5 Music Fm 6. Születésnapi Összehoz Minket Party

2018 Április 14.


2018-ban már hatéves a 89.5 Music Fm! Mint minden évben, idén is egy fantasztikus születésnapi partival ajándékozzuk meg a hallgatóinkat. Találkozzunk április 14-én a Symbolban, bulizzunk együtt a hazai könnyűzene TOP előadóival – és persze a Music Killers Dj-kkel!


89.5 Music Fm 6. Születésnapi Összehoz Minket Party

A 6. Születésnapi Összehoz Minket Party tehát idén is teljesen egyedülálló lesz, hiszen fantasztikus hangulatú klubkoncertek és exkluzív DJ szettek is várnak rátok. Gyere, találkozz személyesen is a 89.5 Music Fm műsorvezetőivel és DJ-ivel, ünnepeljük meg, hogy immár hatodik éve együtt vagyunk nap mint nap! 

● Fellépők:

- Király Viktor 
- Kállay Saunders Band
- Oláh Gergő
- New Level Empire
- Rácz Gergő

● Music Killers DJ-k:

- Willcox
- Nara
- Antonyo
- Lauer
- Danny L
- Jován

Early Bird Ticket (1895Ft) -> bit.ly/2GhbLAi
VIP Ticket (3895Ft) -> bit.ly/2GhbLAi

További információ és asztalfoglalás: +36307484050


címkék:

CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >