Rendezvényszervezés

Másodjára rendezték meg a Telekom Videós Gála nagyszabású rendezvényét

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

A Telekom Videós Gála célja hazánk legjobb online videós tartalomgyártóinak elismerése egy nagyszabású díjátadó keretén belül a 2017-es tevékenységükre vonatkozóan. A Gála a Star Network Influencer ügynökség szervezésében, a hazai YouTube MCN ügynökségek és a Google szakmai közreműködésével valósult meg.

 

A tavalyi Gála sikerei után a rendezők természetesen a folytatás mellett döntöttek. A 2017-es esemény előtti időszakban mindösszesen néhány hét alatt 1,5 Millió szavazat érkezett a jelöltekre és 3,6 Millió embert értek el a Gála tartalmai. A díjátadó live streamjét pedig egy időben több mint 30 000 néző követte, ezzel Magyarország valaha volt legnagyobb nézettségű élő YouTube közvetítése lett.

 

A Gála támogatói a tavalyi sikeres együttműködést követően ismét a Magyar Telekom és a CocaCola. Előbbi névadó és egyben arany fokozatú támogatóként, míg a Coca-Cola ezüst fokozatú támogatóként jelenik meg. Mindkét márka egyedi megjelenéssel készült az elő műsorfolyamra, emellett a Coca-Cola hozzájárulásával valósul meg a Gála hivatalos After Partyja is.

 

Ezúttal 12 kategóriában kerültek a díjak átadásra: vlog, gaming, életstílus, humor, tech, utazás, ismeretterjesztő, film, animáció, év felfedezettje, közönségkedvenc és az év legjobb szponzorációs együttműködése. Az idei évben még látványosabb élő műsort láthattak az érdeklődők, számos olyan különleges videóval készült a Star Network csapata, amelyet eddig korábban nem láthattak a rajongók.

 

 

Az esemény két házigazdája Dóczi Attila és Magyarósi Csaba voltak, utóbbi egyben a legjobb vlogért járó díjat is átvehette. A további kategóriák és győzteseik:

 

Az év legjobb szponzorációs díja: Pamkutya és a Telenor

 

Tech kategória: A Hunboxing csapata

 

A legjobb animáció: Kerekmese

 

Ismeretterjesztő kategória: CultureGeeks

 

Életmód: Chloe From The Woods

 

Az év felfedezettje: Tokár Tomi

 

Film és sorozat: Hollywood Hírügynökség

 

Humor: Videómánia

 

Utazás: Magyarósi Csaba

 

Közönségkedvenc kategória: Abosi „Barni” Barna

 

Gaming kategória: Nessaj


További képek


 

Rendezvényházunkban a hasonlóan nagyszabású gáláktól kezdve, a céges/privát partykon át egészen a néhány fős továbbképzésekig, üzleti ebédekig megvalósítjuk a Te elképzelésedet is! Kérd ajánlatunkat: ITT


CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >