Rendezvényszervezés

Másodjára rendezték meg a Telekom Videós Gála nagyszabású rendezvényét

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

A Telekom Videós Gála célja hazánk legjobb online videós tartalomgyártóinak elismerése egy nagyszabású díjátadó keretén belül a 2017-es tevékenységükre vonatkozóan. A Gála a Star Network Influencer ügynökség szervezésében, a hazai YouTube MCN ügynökségek és a Google szakmai közreműködésével valósult meg.

 

A tavalyi Gála sikerei után a rendezők természetesen a folytatás mellett döntöttek. A 2017-es esemény előtti időszakban mindösszesen néhány hét alatt 1,5 Millió szavazat érkezett a jelöltekre és 3,6 Millió embert értek el a Gála tartalmai. A díjátadó live streamjét pedig egy időben több mint 30 000 néző követte, ezzel Magyarország valaha volt legnagyobb nézettségű élő YouTube közvetítése lett.

 

A Gála támogatói a tavalyi sikeres együttműködést követően ismét a Magyar Telekom és a CocaCola. Előbbi névadó és egyben arany fokozatú támogatóként, míg a Coca-Cola ezüst fokozatú támogatóként jelenik meg. Mindkét márka egyedi megjelenéssel készült az elő műsorfolyamra, emellett a Coca-Cola hozzájárulásával valósul meg a Gála hivatalos After Partyja is.

 

Ezúttal 12 kategóriában kerültek a díjak átadásra: vlog, gaming, életstílus, humor, tech, utazás, ismeretterjesztő, film, animáció, év felfedezettje, közönségkedvenc és az év legjobb szponzorációs együttműködése. Az idei évben még látványosabb élő műsort láthattak az érdeklődők, számos olyan különleges videóval készült a Star Network csapata, amelyet eddig korábban nem láthattak a rajongók.

 

 

Az esemény két házigazdája Dóczi Attila és Magyarósi Csaba voltak, utóbbi egyben a legjobb vlogért járó díjat is átvehette. A további kategóriák és győzteseik:

 

Az év legjobb szponzorációs díja: Pamkutya és a Telenor

 

Tech kategória: A Hunboxing csapata

 

A legjobb animáció: Kerekmese

 

Ismeretterjesztő kategória: CultureGeeks

 

Életmód: Chloe From The Woods

 

Az év felfedezettje: Tokár Tomi

 

Film és sorozat: Hollywood Hírügynökség

 

Humor: Videómánia

 

Utazás: Magyarósi Csaba

 

Közönségkedvenc kategória: Abosi „Barni” Barna

 

Gaming kategória: Nessaj


További képek


 

Rendezvényházunkban a hasonlóan nagyszabású gáláktól kezdve, a céges/privát partykon át egészen a néhány fős továbbképzésekig, üzleti ebédekig megvalósítjuk a Te elképzelésedet is! Kérd ajánlatunkat: ITT


CIKKEK

Megújult rendezvényes menük

Megújult rendezvényes menükkel indulunk neki az év végi rendezvényeknek, szemet gyönyörködtető új fogásokkal, melyek kivaló alapanyagokból készülnek és minden ízlést kielégítenek!

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

További cikkek >