Rendezvényszervezés

Luxfunk Radio Funky Party

2023 Április 15.


Tavasszal is Luxfunk Radio Funky Party Budapesten! 5vös László és DJ Hangya a Symbolban!


Luxfunk Radio Funky Party

Hogy mit kínálunk? Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

 

A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!
A Luxfunk Radio húszfős lemezlovas csapatából ezúttal a szakma és a műfaj “nagyöregje”, 5vös László, valamint a Luxfunk egyik alapító lemezlovasa, a szintén évtizedek óta Funky-t játszó DJ Hangya keveri a legnagyobb Funky slágereket. A warmup session-t a Symbol Budapest rezidense, Toto Jr. prezentálja.

 

 Kapunyitás: 21:00 óra

 

 Jegyek:
https://cooltix.hu/event/63d2c9b9dc2b1e6d656ff21b

 

 Elővételes standard jegy: 4000 Ft
 Helyszíni standard jegy: 6000 Ft (érkezéskor váltható)
 Elővételes V.I.P. jegy: 7000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!)
 Helyszíni V.I.P. jegy: 8000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!) (érkezéskor váltható)

 

Az elővételes jegyek április 15-én 16:00 óráig, vagy a készlet erejéig kaphatók. A helyszíni jegyek csak érkezéskor, nyitás után a helyszínen válthatók.
Asztalfoglalás: +36307484050 / asztalfoglalas@symbolbudapest.hu

 

Vacsora lehetőség 21 órától VIP asztalfoglalóink részére. Vacsora lehetőség 21 órától VIP asztalfoglalóink részére. Megújult Nightlife Étlapunk: https://www.symbolbudapest.hu/upload/userupload/2/files/Symbol_menu_2023%20tavasz.pdf

 

Az asztalok a VIP térben helyezkednek el, ezért az asztalfoglalás feltétele: VIP jegy megvásárlása

 

Jegyek visszaváltása
A jegyvásárlás a megrendelés gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogot a vevő nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (határnapra) szól. Ebben az esetben a nem áll módunkban sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni, kivéve, ha a rendezvény elmarad.

 

Hangold rá magad a bulira!
Töltsd le az előző Symbol Budapest-es Luxfunk Party felvételét itt:
https://www.luxfunkradio.com


címkék:

CIKKEK

Ízorgia és kulináris élvezetek

A tavasz és a nyár frissességét hozzuk el neked, ínycsiklandó fogásokkal, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek. Ünnepeld rendezvényeidet a Symbolban, ahol a menük is új köntösben fogadnak.  

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

További cikkek >