Rendezvényszervezés

Luxfunk Radio Funky Party

2023 Október 7.


Érezd velünk az igazi libabőrt! Október 7-én 4 Luxfunk lemezlovas: DJ Berry, DJ Quick, Revolution és Whiteboy diktálja a tempót!


Luxfunk Radio Funky Party

Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!

 

Úgy döntöttünk, hogy mutatunk valamit, amiben erősek vagyunk: nagy a csapatunk, hogy változatosak lehessünk. Ezen az estén egy 4 méteres DJ pulton négy Luxfunk DJ tolja a Funky-t: DJ Berry, DJ Quick, DJ Revolution és Whiteboy a házban! Lesz egy ötödik lemezlovasunk is: a warmup session-t a Symbol Budapest rezidense, Toto Jr. prezentálja.

 

Kapunyitás: 21:00 óra

 

Jegyek:
Elővételes standard jegy: 4000 Ft
Helyszíni standard jegy: 6000 Ft (érkezéskor váltható)
Elővételes V.I.P. jegy: 7000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!)
Helyszíni V.I.P. jegy: 8000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!) (érkezéskor váltható)
Az elővételes jegyek október 7-én 16:00 óráig, vagy a készlet erejéig kaphatók. A helyszíni jegyek csak érkezéskor, nyitás után a helyszínen válthatók korlátozott szmban, a készlet erejéig.

 

Online jegyek: https://cooltix.hu/event/64e730a79bb56315ea50c90b?fbclid=IwAR1Ctgmg7tTvxBN42JmKSdhBq2YJkKf9P0X_RgnYplBojphboLGhRPqWBqc

 

Asztalfoglalás: +36307484050 / asztalfoglalas@symbolbudapest.hu
Az asztalok a VIP térben helyezkednek el, ezért az asztalfoglalás feltétele: VIP jegy megvásárlása + 1 üveg ital 4-5 főnként.

 

Hozd el a haverokat! Csatlakozz a Facebook eseményhez, és hívj meg minél több olyan ismerőst, akiről tudod, hogy Funky-arc!

 

Jegyek visszaváltása
A jegyvásárlás a megrendelés gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogot a vevő nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (határnapra) szól. Ebben az esetben a nem áll módunkban sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni, kivéve, ha a rendezvény elmarad.


címkék:

CIKKEK

Ízorgia és kulináris élvezetek

A tavasz és a nyár frissességét hozzuk el neked, ínycsiklandó fogásokkal, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek. Ünnepeld rendezvényeidet a Symbolban, ahol a menük is új köntösben fogadnak.  

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

További cikkek >