Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Ha buli helyszín, akkor Live Music Club!

Ha buli helyszín, akkor Live Music Club!

Budapest egyik legkülönlegesebb szórakozóhelye terül el a Symbol Budapest alatt: a Live Music Clubban minden szombat este lázba jönnek a bulizni vágyók. Nem véletlenül lett a klub a fővárosban egyik legnépszerűbb koncert és buli helyszín, hiszen csúcsminőségű hangtechnikája, egyedi kialakítása és designja mindenkiből kihozza a táncoslábú John Travoltát. És most mindez akár privát rendezvényének otthona is lehet!

 

Két szint, galéria, egyedülálló fénytechnika, a szórakozóhely összes pontján ugyanolyan tökéletes hangzás – ezek a kivételes buli- és koncerthelyszín legfontosabb jellemzői. Mindezt persze nem csak és kizárólag bulizás céljára lehet felhasználni. Mire még?
A ’90-es évek végének egyik legnépszerűbb amerikai vígjátéka volt a Diszkópatkányok. A két kissé idétlen főszereplő, Steve és Doug Butabi filmbeli életcélja pedig nem más volt, mint átlépni a gagyi buli helyszínekből a menő klubok világába. Nos, ha a hollywoodi mozi idején már létezett volna a Symbol Live Music Club, a „fejrázós” fivérek csakis oda akartak volna bejutni.


Exkluzív esküvőhelyszín

 

Mitől lesz felejthetetlen egy lakodalom? Legyen finom a vacsora, bőséges az italkínálat és szóljon a zene hajnalig! Ezek mindegyike hazai pálya a Live Music Clubnak, amely saját étterme lévén 150 ültetett vendég fogadására alkalmas. Nincs olyan koktél, nincs olyan bor, sör vagy pálinka, amely itt ne lenne fellelhető. És nincs olyan zene, amely ezen a bulihelyszínen ne a lehető legjobb minőségben dübörögne a hangszórókból. Hiszen a Live Music Club – ahogy a neve is mutatja – erre lett kitalálva! Élőzenés koncert vagy profi DJ? A beépített hangtechnikának egyik sem akadály.

 


Privát szülinapi party

Ki ne álmodozott volna még egy olyan buliról, amelyen csakis a kedvenc zenéi csendülnek fel és csakis a legjobb ismerősei lepik el körülötte a táncteret? Egy születésnapi parti kiváló alkalom lehet arra, hogy ez az álom valósággá váljon. Csak meg kell hozzá találni a megfelelő bulihelyszínt… A megoldás ebben az esetben is a Live Music Club, amelyben a parti teljesen zártkörűvé tehető, a külön bejáraton tényleg csak az jöhet be és ki, akinek valóban ott van a helye.

 


Céges rendezvény

Lehet szó divatbemutatóról, sajtótájékoztatóról vagy bármilyen céges rendezvényről, a Live Music Club alkalmas helyszín lehet. A több mint 530 négyzetméteres, klimatizált helyiségben 350 vendég fér el kényelmesen állófogadás keretén belül. Ezen kívül beépített projektor és vászon, valamint szélessávú WIFI internet-hozzáférés segíti az előadások, felszólalások sikerességét. Nem véletlen, hogy például a 2012-es budapesti jégkorong-világbajnokság előtt itt tartotta sajtótájékoztatóját a magyar válogatott küldöttsége is.
 
Igény esetén nemcsak a helyszínt és a felszerelést biztosítjuk, hanem rendezvényszervezőink az esemény zökkenőmentes lebonyolítását is magukra vállalják. Keressen minket bizalommal!


 

TECHNIKAI FELSZERELTSÉG

 

Terület: 533 nm
Befogadóképesség: Állófogadás: 350 fő, Ültetett fogadás: 150 fő
Beépített színpad
Beépített hangtechnika (zenekar hangosítására)
Beépített fénytechnika (zenekar megvilágítására 4db Robe 250 Color Mix, 6db Robe 575 AT Color Spot, 24db RGB Anolys Ledlámpa, 200m RGB ledcsík), AKG mikrofonpark – 8db vezetékes, 2db vezeték nélküli mikrofon, 1db URH mikroport
Technikus
Beépített projektor és vászon
Egyéni kívánság szerint háttérzene
Szélessávú és WIFI internet-hozzáférés
Flipchart, Szabályozható fény- és hangerősség
DVD-lejátszó
Klimatizált helyiség


címkék:


CIKKEK

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

Kasza Tibi a 2016-os Symbol Karácsonyon

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

További cikkek >