Rendezvényszervezés

Leánybúcsú vagy legénybúcsú? Csak stílusosan!

Ha egy ember életét két kötetre kellene osztani, akkor az valahogy úgy nézne ki, hogy a házasság előtt és a házasság után. Mi van a kettő között? Egyetlen este, a leánybúcsú vagy a legénybúcsú éjszakája, amely tulajdonképpen a szingli élet kötetzáró fejezete, és egyben a házasélet felütése. A lényeg ilyenkor az, hogy a barátok, barátnők jól megünnepeljék a menyasszony és a vőlegény utolsó „szabad” estéjét. Persze ezt is lehet stílusosan csinálni – úgy, ahogyan a Symbol ajánlja.

Egyetlen este, a leánybúcsú vagy a legénybúcsú éjszakája, amely tulajdonképpen a szingli élet kötetzáró fejezete, és egyben a házasélet felütése. A lényeg ilyenkor az, hogy a barátok, barátnők jól megünnepeljék a menyasszony és a vőlegény utolsó „szabad”

A leánybúcsú és a legénybúcsú a házasulandók utolsó esélye arra, hogy érezzék az egyedülálló lét utolsó leheletét. Ez egy talán soha vissza nem térő alkalom arra, hogy a menyasszony és a vőlegény egy este erejéig újra átélje fiatalságának szabadságát.
Lényegében egy óriási deja vu az egész, amelyen lehet cukkolni, húzni, zrikálni kicsit az egymástól elválasztott ifjú párt, mielőtt örökké összefonódna az életük.
 
Az interneten gombaként sorjáznak a kreatívabbnál kreatívabb játékötletek, amelyekkel fel lehet dobni egy ilyen estét. Mi most inkább arról a három alapszabályról írunk, milyen hibákat nem szabad elkövetni annak érdekében, hogy tényleg stílusos és jól sikerült este legyen az a leánybúcsú vagy legénybúcsú.

 


1. Ne vigyük túlzásba az italozást!

A Másnaposok című film tipikusan az a fajta, amelyre beül az ember a moziba, végigröhögi az egészet, és úgy jön ki a vetítésről, hogy ilyen legénybúcsút szeretne. De ha jobban belegondolunk, ilyen bulit senki sem akarhat átélni. Nem kell úgy kiütnie magát a bandának, hogy másnap egy nagyon is élő tigris fogadja a szétvert lakosztályának fürdőszobájában… Ez egy filmben vicces, a való életben viszont garantáltan nem az. Az alkohol alapkellék, de ügyeljünk arra, hogy maradjanak emlékei is a menyasszonynak és a vőlegénynek élete egyik legfontosabb éjszakájáról.

 


2. Ne erőltessük a játékokat!

Ahány ember, annyiféle habitus. Van, aki kifejezetten szeret a középpontban lenni és szerepelni, mások viszont kellemetlenül érzik magukat ezekben a szituációkban. Ha legénybúcsút vagy leánybúcsút szervezünk, valószínűleg kellően ismerjük az este főszereplőjét. Csak annyi és olyan játékot válasszunk, amiről tudjuk, hogy ő is élvezni fogja.

 


3. Ne tervezzünk túl sok helyszínt!

Nem szabad beiktatni túlzóan sok különböző helyszínt, mert ez az éjszaka sem lesz dupla olyan hosszú csak a mi kedvünkért, és a végén mindenhová sietnünk kell majd. Érdemes egy olyan helyszínt választani, amely minden igényünket kielégíti: lehet ott vacsorázni, italozni, bulizni, táncolni és akár zárt körben magunkra maradni is. A Symbol Budapest mindezt a legmagasabb színvonalon garantálja.
 
CIKKEK

Ízorgia és kulináris élvezetek

A tavasz és a nyár frissességét hozzuk el neked, ínycsiklandó fogásokkal, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek. Ünnepeld rendezvényeidet a Symbolban, ahol a menük is új köntösben fogadnak.  

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

További cikkek >