Rendezvényszervezés

Leánybúcsú vagy legénybúcsú? Csak stílusosan!

Ha egy ember életét két kötetre kellene osztani, akkor az valahogy úgy nézne ki, hogy a házasság előtt és a házasság után. Mi van a kettő között? Egyetlen este, a leánybúcsú vagy a legénybúcsú éjszakája, amely tulajdonképpen a szingli élet kötetzáró fejezete, és egyben a házasélet felütése. A lényeg ilyenkor az, hogy a barátok, barátnők jól megünnepeljék a menyasszony és a vőlegény utolsó „szabad” estéjét. Persze ezt is lehet stílusosan csinálni – úgy, ahogyan a Symbol ajánlja.

Egyetlen este, a leánybúcsú vagy a legénybúcsú éjszakája, amely tulajdonképpen a szingli élet kötetzáró fejezete, és egyben a házasélet felütése. A lényeg ilyenkor az, hogy a barátok, barátnők jól megünnepeljék a menyasszony és a vőlegény utolsó „szabad”

A leánybúcsú és a legénybúcsú a házasulandók utolsó esélye arra, hogy érezzék az egyedülálló lét utolsó leheletét. Ez egy talán soha vissza nem térő alkalom arra, hogy a menyasszony és a vőlegény egy este erejéig újra átélje fiatalságának szabadságát.
Lényegében egy óriási deja vu az egész, amelyen lehet cukkolni, húzni, zrikálni kicsit az egymástól elválasztott ifjú párt, mielőtt örökké összefonódna az életük.
 
Az interneten gombaként sorjáznak a kreatívabbnál kreatívabb játékötletek, amelyekkel fel lehet dobni egy ilyen estét. Mi most inkább arról a három alapszabályról írunk, milyen hibákat nem szabad elkövetni annak érdekében, hogy tényleg stílusos és jól sikerült este legyen az a leánybúcsú vagy legénybúcsú.

 


1. Ne vigyük túlzásba az italozást!

A Másnaposok című film tipikusan az a fajta, amelyre beül az ember a moziba, végigröhögi az egészet, és úgy jön ki a vetítésről, hogy ilyen legénybúcsút szeretne. De ha jobban belegondolunk, ilyen bulit senki sem akarhat átélni. Nem kell úgy kiütnie magát a bandának, hogy másnap egy nagyon is élő tigris fogadja a szétvert lakosztályának fürdőszobájában… Ez egy filmben vicces, a való életben viszont garantáltan nem az. Az alkohol alapkellék, de ügyeljünk arra, hogy maradjanak emlékei is a menyasszonynak és a vőlegénynek élete egyik legfontosabb éjszakájáról.

 


2. Ne erőltessük a játékokat!

Ahány ember, annyiféle habitus. Van, aki kifejezetten szeret a középpontban lenni és szerepelni, mások viszont kellemetlenül érzik magukat ezekben a szituációkban. Ha legénybúcsút vagy leánybúcsút szervezünk, valószínűleg kellően ismerjük az este főszereplőjét. Csak annyi és olyan játékot válasszunk, amiről tudjuk, hogy ő is élvezni fogja.

 


3. Ne tervezzünk túl sok helyszínt!

Nem szabad beiktatni túlzóan sok különböző helyszínt, mert ez az éjszaka sem lesz dupla olyan hosszú csak a mi kedvünkért, és a végén mindenhová sietnünk kell majd. Érdemes egy olyan helyszínt választani, amely minden igényünket kielégíti: lehet ott vacsorázni, italozni, bulizni, táncolni és akár zárt körben magunkra maradni is. A Symbol Budapest mindezt a legmagasabb színvonalon garantálja.
 
CIKKEK

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

karácsonyi vacsora a Symbolban

Rendezvény megrendelőinknek ajándék köszöntő itallal, grátisz LED fallal, éjféli pizzával, vagy jövőre 20%-al többet érő rendezvény voucherrel kedveskedünk, amennyiben az alábbi feltételek szerint erre az évre rendezvényt rendel, vagy vouchert vásárol december 22-ig.

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

További cikkek >