Rendezvényszervezés

Leánybúcsú vagy legénybúcsú? Csak stílusosan!

Ha egy ember életét két kötetre kellene osztani, akkor az valahogy úgy nézne ki, hogy a házasság előtt és a házasság után. Mi van a kettő között? Egyetlen este, a leánybúcsú vagy a legénybúcsú éjszakája, amely tulajdonképpen a szingli élet kötetzáró fejezete, és egyben a házasélet felütése. A lényeg ilyenkor az, hogy a barátok, barátnők jól megünnepeljék a menyasszony és a vőlegény utolsó „szabad” estéjét. Persze ezt is lehet stílusosan csinálni – úgy, ahogyan a Symbol ajánlja.

Egyetlen este, a leánybúcsú vagy a legénybúcsú éjszakája, amely tulajdonképpen a szingli élet kötetzáró fejezete, és egyben a házasélet felütése. A lényeg ilyenkor az, hogy a barátok, barátnők jól megünnepeljék a menyasszony és a vőlegény utolsó „szabad”

A leánybúcsú és a legénybúcsú a házasulandók utolsó esélye arra, hogy érezzék az egyedülálló lét utolsó leheletét. Ez egy talán soha vissza nem térő alkalom arra, hogy a menyasszony és a vőlegény egy este erejéig újra átélje fiatalságának szabadságát.
Lényegében egy óriási deja vu az egész, amelyen lehet cukkolni, húzni, zrikálni kicsit az egymástól elválasztott ifjú párt, mielőtt örökké összefonódna az életük.
 
Az interneten gombaként sorjáznak a kreatívabbnál kreatívabb játékötletek, amelyekkel fel lehet dobni egy ilyen estét. Mi most inkább arról a három alapszabályról írunk, milyen hibákat nem szabad elkövetni annak érdekében, hogy tényleg stílusos és jól sikerült este legyen az a leánybúcsú vagy legénybúcsú.

 


1. Ne vigyük túlzásba az italozást!

A Másnaposok című film tipikusan az a fajta, amelyre beül az ember a moziba, végigröhögi az egészet, és úgy jön ki a vetítésről, hogy ilyen legénybúcsút szeretne. De ha jobban belegondolunk, ilyen bulit senki sem akarhat átélni. Nem kell úgy kiütnie magát a bandának, hogy másnap egy nagyon is élő tigris fogadja a szétvert lakosztályának fürdőszobájában… Ez egy filmben vicces, a való életben viszont garantáltan nem az. Az alkohol alapkellék, de ügyeljünk arra, hogy maradjanak emlékei is a menyasszonynak és a vőlegénynek élete egyik legfontosabb éjszakájáról.

 


2. Ne erőltessük a játékokat!

Ahány ember, annyiféle habitus. Van, aki kifejezetten szeret a középpontban lenni és szerepelni, mások viszont kellemetlenül érzik magukat ezekben a szituációkban. Ha legénybúcsút vagy leánybúcsút szervezünk, valószínűleg kellően ismerjük az este főszereplőjét. Csak annyi és olyan játékot válasszunk, amiről tudjuk, hogy ő is élvezni fogja.

 


3. Ne tervezzünk túl sok helyszínt!

Nem szabad beiktatni túlzóan sok különböző helyszínt, mert ez az éjszaka sem lesz dupla olyan hosszú csak a mi kedvünkért, és a végén mindenhová sietnünk kell majd. Érdemes egy olyan helyszínt választani, amely minden igényünket kielégíti: lehet ott vacsorázni, italozni, bulizni, táncolni és akár zárt körben magunkra maradni is. A Symbol Budapest mindezt a legmagasabb színvonalon garantálja.
 
CIKKEK

symbol vacsora

VIP asztalfoglalóink bizonyos éjszakai rendezvényeinket csodás fogások elfogyasztásával is indíthatják! Következő alkalmaink: Február 17-18.

Megújult rendezvényes menük

Megújult rendezvényes menükkel indulunk neki az év végi rendezvényeknek, szemet gyönyörködtető új fogásokkal, melyek kivaló alapanyagokból készülnek és minden ízlést kielégítenek!

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

További cikkek >