Rendezvényszervezés

Leánybúcsú vagy legénybúcsú? Csak stílusosan!

Ha egy ember életét két kötetre kellene osztani, akkor az valahogy úgy nézne ki, hogy a házasság előtt és a házasság után. Mi van a kettő között? Egyetlen este, a leánybúcsú vagy a legénybúcsú éjszakája, amely tulajdonképpen a szingli élet kötetzáró fejezete, és egyben a házasélet felütése. A lényeg ilyenkor az, hogy a barátok, barátnők jól megünnepeljék a menyasszony és a vőlegény utolsó „szabad” estéjét. Persze ezt is lehet stílusosan csinálni – úgy, ahogyan a Symbol ajánlja.

Egyetlen este, a leánybúcsú vagy a legénybúcsú éjszakája, amely tulajdonképpen a szingli élet kötetzáró fejezete, és egyben a házasélet felütése. A lényeg ilyenkor az, hogy a barátok, barátnők jól megünnepeljék a menyasszony és a vőlegény utolsó „szabad”

A leánybúcsú és a legénybúcsú a házasulandók utolsó esélye arra, hogy érezzék az egyedülálló lét utolsó leheletét. Ez egy talán soha vissza nem térő alkalom arra, hogy a menyasszony és a vőlegény egy este erejéig újra átélje fiatalságának szabadságát.
Lényegében egy óriási deja vu az egész, amelyen lehet cukkolni, húzni, zrikálni kicsit az egymástól elválasztott ifjú párt, mielőtt örökké összefonódna az életük.
 
Az interneten gombaként sorjáznak a kreatívabbnál kreatívabb játékötletek, amelyekkel fel lehet dobni egy ilyen estét. Mi most inkább arról a három alapszabályról írunk, milyen hibákat nem szabad elkövetni annak érdekében, hogy tényleg stílusos és jól sikerült este legyen az a leánybúcsú vagy legénybúcsú.

 


1. Ne vigyük túlzásba az italozást!

A Másnaposok című film tipikusan az a fajta, amelyre beül az ember a moziba, végigröhögi az egészet, és úgy jön ki a vetítésről, hogy ilyen legénybúcsút szeretne. De ha jobban belegondolunk, ilyen bulit senki sem akarhat átélni. Nem kell úgy kiütnie magát a bandának, hogy másnap egy nagyon is élő tigris fogadja a szétvert lakosztályának fürdőszobájában… Ez egy filmben vicces, a való életben viszont garantáltan nem az. Az alkohol alapkellék, de ügyeljünk arra, hogy maradjanak emlékei is a menyasszonynak és a vőlegénynek élete egyik legfontosabb éjszakájáról.

 


2. Ne erőltessük a játékokat!

Ahány ember, annyiféle habitus. Van, aki kifejezetten szeret a középpontban lenni és szerepelni, mások viszont kellemetlenül érzik magukat ezekben a szituációkban. Ha legénybúcsút vagy leánybúcsút szervezünk, valószínűleg kellően ismerjük az este főszereplőjét. Csak annyi és olyan játékot válasszunk, amiről tudjuk, hogy ő is élvezni fogja.

 


3. Ne tervezzünk túl sok helyszínt!

Nem szabad beiktatni túlzóan sok különböző helyszínt, mert ez az éjszaka sem lesz dupla olyan hosszú csak a mi kedvünkért, és a végén mindenhová sietnünk kell majd. Érdemes egy olyan helyszínt választani, amely minden igényünket kielégíti: lehet ott vacsorázni, italozni, bulizni, táncolni és akár zárt körben magunkra maradni is. A Symbol Budapest mindezt a legmagasabb színvonalon garantálja.
 
CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >