Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Ladies Nite Out

2017 November 11.


Eljött az idő, hogy újraírjuk a közös, igazán csajos sztorikat! Exkluzív helyszín, sármos DJ-k, NINI Molnár táskabemutató, Iszak Eszti ISAAN kollekció, a legcsajosabb slágerek, welcome pezsgő... ez a Ladies Night Out!


Ladies Nite Out

Több érvünk is van arra, hogy miért bulizzunk együtt november 11-én! 

1. ...mert a legjobb történetek nem saláta evéssel kezdődnek, ezért welcome pezsgővel indítjuk a bulit.
2. Tökéletes helyszínen várunk, ahol a legszebb ruhádat és a legcsinibb cipődet is bátran felveheted.
3. Három sármos DJ hozza el Nektek a legcsajosabb slágereket, hogy az este a lehető legjobb hangulatban teljen és ne csak a füleiteket, de a szemeiteket is elkényeztethessük.
4. NINI Molnár táska bemutatóval készülünk, mert tudjuk, hogy nincs olyan nő, aki ne imádná a szebbnél szebb kiegészítőket, ugye? A kérdés költői, hiszen akár fogadni is merünk rá, hogy nehéz lesz megtalálni a kedvenceiteket, legyen az klasszikus, vagy akár a modern tervezésű.
5. Iszak Eszti saját kollekcióját, az ISAAN bemutatóját is végig csodálhatjátok, hiszen mindannyian tudjuk, hogy Eszti neve már- már egybeforr a nőiességgel, melyet az általa készített darabok is hűen tükröznek.

Szedjétek össze a csapatot, mert ha minimum négyen vásároltok együtt jegyet (és ezt megírjátok nekünk valamint ki is posztoljátok az eseménybe), akkor a helyszínen egy üveg, behűtött pezsgővel várunk Titeket!

Fellépők: Antonyo, Tigran, Toto Jr. 

Belépő: Elővételben 1500 Ft, helyszínen 2000 Ft

Korhatár: 18+

Partnereink:
ISAAN - http://www.isaan.hu/en
NINI MOLNÁR - https://ninimolnar.com/


címkék:


CIKKEK

Sunday Brunch a Symbolban

Október 7-től újra indul a családok kedvenc vasárnapi programja, a Minimax Családi Vasárnap és Sunday Brunch. Az őszi szezon első korlátlan ételfogyasztásos játékos ebédje a Kispárna Mesezenekarral egészül ki, hogy a legapróbbaknak még színesebben teljen a hét utolsó napja!

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor