Rendezvényszervezés
| Szerző: Symbolbudapest.hu

Welcome party ibizai dallamokkal és Jose Maria Ramonnal!

Egy újabb nagyszabású rendezvénnyel, és ibizai hangulattal várunk ezen a hétvégén a Symbol Budapestben! Te is vágysz a nyári forróságra, és felpörgetnéd az őszi napokat? Akkor a november 7-i partynk pont Neked szól. Nálunk ezen a hétvégén is garantáltan felpörög a hangulat, és felidézzük a nyári emlékeket!

 

Jose Maria Ramon zenél a Symbolban

Az Ibizaguide.hu exkluzív rendezvénysorozata újra megnyitja kapuit, s a Downtown Cream színeiben Tocho újra visszatér hazánkba, s egyben a Symbolba!

A buliszigetről való visszatérését fergeteges ibizai hangulattal ünnepeljük meg. Az Ibizaguide alapítója ezúttal egy neves dj/producert csalt magával hazánkba, aki sajátos stílusával, és nagy népszerűségnek örvendő zenéivel már beutazta a világot, s a legnagyobb klubokban szórakoztatta zenéivel a közönséget.

 

Jose Maria Ramon ezúttal Budapestre érkezik, és november 7-én a Symbolban pörgeti majd lemezeit!

 

A neves dj/producer az Ibiza Global Rádió műsorvezetője, s egyben főnöke, akit több ízben is jutalmaztak már zenei tevékenységéért. Ramon Ibiza összes megaklubjában zenélt már, s tavaly az USA-ban is dolgozott rezidensként. Nemrégiben a lemezjátszók mögé állt a fényűzés és pompa országában, Dubaiban is. November 7-én pedig hazánkba látogat, hogy a magyar közösségnek is elhozza Ibiza hangulatát, s felpörgesse a bulizni vágyó közönséget!

 

Jose mellett két másik dj is érkezik hozzánk ezen az estén: Chriss Ronson és Peter Makto aka Dandy szintén beállnak a lemezjátszók mögé, hogy tovább fokozzák a fergeteges hangulatot egészen másnap hajnalig.

 

A minőségi deep house és house ütemei mindenkit átitatnak majd ezen az estén, s mindezt ibizai hangulattal fűszerezzük meg, hogy véletlenül se érezd az őszi hidegeket!

 

A bulira a belépőjegy ára: 2000 Ft 

Hölgyek figyelem! A  party@symbolbudapest.hu címen a péntek 18 óráig nevükkel regisztrálóknak szombat éjfélig VIP belépést biztosítunk.

 

 

Welcome Tocho! Welcome Jose! Welcome Ibiza!

 

 

További infókért keresd Facebook eseményünket, és jelezd vissza érkezésedet!
 

 

Már csak néhány asztalunk maradt szombatra, ne maradjatok le róla! ;)http://www.symbolbudapest.hu/asztalfoglalas.html

Szerző: Symbol Budapest2015. november 2.CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >