Rendezvényszervezés
| Szerző: Symbolbudapest.hu

Welcome party ibizai dallamokkal és Jose Maria Ramonnal!

Egy újabb nagyszabású rendezvénnyel, és ibizai hangulattal várunk ezen a hétvégén a Symbol Budapestben! Te is vágysz a nyári forróságra, és felpörgetnéd az őszi napokat? Akkor a november 7-i partynk pont Neked szól. Nálunk ezen a hétvégén is garantáltan felpörög a hangulat, és felidézzük a nyári emlékeket!

 

Jose Maria Ramon zenél a Symbolban

Az Ibizaguide.hu exkluzív rendezvénysorozata újra megnyitja kapuit, s a Downtown Cream színeiben Tocho újra visszatér hazánkba, s egyben a Symbolba!

A buliszigetről való visszatérését fergeteges ibizai hangulattal ünnepeljük meg. Az Ibizaguide alapítója ezúttal egy neves dj/producert csalt magával hazánkba, aki sajátos stílusával, és nagy népszerűségnek örvendő zenéivel már beutazta a világot, s a legnagyobb klubokban szórakoztatta zenéivel a közönséget.

 

Jose Maria Ramon ezúttal Budapestre érkezik, és november 7-én a Symbolban pörgeti majd lemezeit!

 

A neves dj/producer az Ibiza Global Rádió műsorvezetője, s egyben főnöke, akit több ízben is jutalmaztak már zenei tevékenységéért. Ramon Ibiza összes megaklubjában zenélt már, s tavaly az USA-ban is dolgozott rezidensként. Nemrégiben a lemezjátszók mögé állt a fényűzés és pompa országában, Dubaiban is. November 7-én pedig hazánkba látogat, hogy a magyar közösségnek is elhozza Ibiza hangulatát, s felpörgesse a bulizni vágyó közönséget!

 

Jose mellett két másik dj is érkezik hozzánk ezen az estén: Chriss Ronson és Peter Makto aka Dandy szintén beállnak a lemezjátszók mögé, hogy tovább fokozzák a fergeteges hangulatot egészen másnap hajnalig.

 

A minőségi deep house és house ütemei mindenkit átitatnak majd ezen az estén, s mindezt ibizai hangulattal fűszerezzük meg, hogy véletlenül se érezd az őszi hidegeket!

 

A bulira a belépőjegy ára: 2000 Ft 

Hölgyek figyelem! A  party@symbolbudapest.hu címen a péntek 18 óráig nevükkel regisztrálóknak szombat éjfélig VIP belépést biztosítunk.

 

 

Welcome Tocho! Welcome Jose! Welcome Ibiza!

 

 

További infókért keresd Facebook eseményünket, és jelezd vissza érkezésedet!
 

 

Már csak néhány asztalunk maradt szombatra, ne maradjatok le róla! ;)http://www.symbolbudapest.hu/asztalfoglalas.html

Szerző: Symbol Budapest2015. november 2.CIKKEK

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

symbol vacsora

VIP asztalfoglalóink bizonyos éjszakai rendezvényeinket nagyszerű fogások elfogyasztásával is indíthatják! Következő alkalmunk: Június 2.

További cikkek >