Rendezvényszervezés

Nem maradt idő, vagy büdzsé évzáró partihoz? Válaszd a januárt!

Ha kifutottál az időből, büdzséből, vagy épp kiszemelt termünkre nem volt már szabad időpont a megfelelő dátumokra… Ne csüggedj! Januárban mindenki sokkal jobban ráér, ráadásul kedvezőbb feltételek mellett időpontot is könnyebben találsz!

Nem maradt idő, vagy büdzsé évzáró partihoz? Válaszd a januárt!

Az év végi ünneplés általában az egyik legfontosabb, ha nem az egyetlen rendezvénye egy cégnek. Kérdés, hogy a decemberi hajtásban megéri e mindenáron beállni a sorba?

 

Az emberek kimerültek és a decemberi kavalkád, az ajándékok beszerzése, a forgalmi dugók egyike sem szórakoztató. Szembesülve a baráti és családi kötelezettségekkel, az év végi zsúfolt menetrenddel, a vendégek az egész ünnepséget erőltetettnek érezhetik, ahelyett hogy kellemesen töltenék az idejüket. 

Jogos a kérdés, hogy miért nem használod ki a lehetőséget, és tartasz évindító rendezvényt januárban?!

 

 

Amik miatt érdemes az ünnepséget januárban szervezni:

 

  • Nem kell konkurálni más cégek által szervezett rendezvényekkel, hiszen a legtöbb versenytárs már túl lesz partiját.

 

  • A főszezonhoz képest ebben az időszakban kisebb minimumokat, kedvezőbb feltételeket határozunk meg.

 

  • Karácsonyi menü mindenhol mindenkinél? Januárban ehhez sem kell ragaszkodnod, valósítsd meg egyéni elképzeléseidet! Ha bizonytalan lennél, természetesen segítünk kiválasztani a tökéletes étel összeállítást.

 

  • Te is tudsz koncentrálni az év zárására és a családra. Januárban pedig frissen és összeszedetten lehet az előző évi sikerekről és a következő évi elvárásokról beszélni.

 

  • Könnyebben válogathatsz a helyszínek és időpontok között.

 

  • Vannak kedvenc előadóid, akikre szívesen buliznál? Januárban minden valószínűséggel lesz idejük a TE bulidon fellépni!

 

További információ és ajánlatkérés a hello@symbolbudapest.hu e-mail címen, vagy a +36303884608 telefonszámon.
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >