Rendezvényszervezés

Garami Funky Staff koncert Október 22.

2021 Október 22.


Október 22-én a 70-es, 80-as, 90-es évek legnagyobb funky, disco és soul slágereinek világába kalauzolunk benneteket, méghozzá teljesen egyedülálló kivitelben a Garami Funky Staffal!


Garami Funky Staff koncert Október 22.

► Jegyek:
- Elővételes sétálójegy: 2.990 Ft
- Helyszíni sétálójegy: 3.500 Ft
- Elővételes VIP jegy: 4.990 Ft
- Helyszíni VIP jegy: 6.000 Ft
Online vásárlás:
https://www.symbolbudapest.hu/jegyek.html

► VIP asztalfoglalás feltétele: VIP jegy megvásárlása és 5.000 Ft/fő kötelező fogyasztás (az est folyamán asztalfoglalóink részére különleges sajt-, és sonkatál, valamint pizzák is szerepelnek kínálatunkban)

► Foglalás és információk:
+36307484050 / asztalfoglalas@symbolbudapest.hu

 

Az esemény az aktuális jogszabályok alapján érvényes védettségi igazolvány vagy az EESZT ingyenes védettséget igazoló telefonos alkalmazás + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával látogatható! A beléptetés a rendezvény napján érvényben lévő jogszabályok szerint fog zajlani.


címkék:

CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >