Rendezvényszervezés

Flyerz 14th Birthday Classic Party

2018 Március 3.


Tombolj a Symbolban a kedvenc Flyerz “klasszikusokra”! A sikert meg kell lovagolni, és ez most Budapest egyik partisorozatára vonatkozik: újabb fergeteges fordulójához érkezik a Flyerz Classic Buda parti főhadiszállásán, a Symbolban.


Flyerz 14th Birthday Classic Party

A buli nyolcadik kiadásán ünnepli a Flyerz 14 éves fennállását, melynek nevével a budapesti partikultúra egy olyan korszaka fűződik össze, melyet mindenki csak Az Aranykorként emleget. Legendás klubok, máig népszerű lemezlovasok, és megannyi emlék, ami zenékhez, helyszínekhez, emberekhez kötődik. Találkozzunk az akkor megismert barátokkal, bulizzunk a korszak legjobb zenéire, ugráljunk együtt az akkor népszerűvé vált DJ-kel, akiknek legszebb partiélményeinket köszönhetjük! A lemezjátszók mögött Hamvai P.G., DJ Free, Magonyi L. adja majd a ritmust, de Fatboy sem hiányozhat a DJ pult mellől. A kongák mögött pedig Fagyi is feltüzeli a táncos lábakat, visszaidézve az elmúlt, de fejünkben még mindig élénken élő éjjelek hamisítatlan hangulatát.

A helyszín elegáns, az alkalom ünnepi, a parti klasszikus, ezt már mind leírtuk. Ha ez nem lenne elég, a Flyerz csavart még egyet az eseményen: március 3-án lesz a budapesti parti aranykorszak megteremtőjének partnertalálkozója is. A Flyerz barátai, ügyfelei, olvasói együtt ünnepelhetnek a buliszéria következő állomásán a legjobb zenékre. Bluefish- Been to long, emlékszel?
És ha már sorozatról van szó, idézzük fel mit is jelentett az Aranykorszak. Legendás klubok – Bed, a Studio, a Bed Beach, a White Angel a Home –, máig népszerű lemezlovasok, és megannyi emlék, amely ezekhez köthető. 100 Pezsgő Éjszakája, Diszkószínház, 69 Party, vagy több világhírű DJ fellépése- ez mind a Flyerzhez köthető. 

Újra átélheted az évezred elejének feledhetetlen buli hangulatát, ehhez már most jegyezd fel a naptáradba a március 3-át, és a végtelen lehetőségek tárházával rendelkező patinás helyszínt, a Symbolt. Ott találkozunk!


►Helyszín: Symbol 

Dj-k: 
★Hamvai P.G.
★Dj Free
★Magonyi L.
★Fatboy
★Konga: Fagyi


►Belépő: 
Elővételben: 2000 Ft
A helyszínen: 3000 Ft ajándék Flyerz CD- vel a készlet erejéig

VIP elővételben: 5000 Ft

Online jegyelővétel: https://oneticket.hu/flyerz-14th-birthday-classic-party-1425

Asztalfoglalás: +36 30 748 4050

Korhatár: 18+


címkék:

CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >