Rendezvényszervezés

Fifty Shades Of House

2018 Február 10.


Valentin nap? Legyen szexi, legyen vad, sejtelmes, kacér, legyen exkluzív, igényes és egetrengető!


Fifty Shades Of House

Ezen fogalmak égisze alatt született meg az ötlet, hogy az idei szerelmesek napját igazán emlékezetessé varázsoljuk nektek. Február 10-én, Buda legendás szórakozóhelye ad otthont az
első és egyetlen Fifty Shades of HOUSE partynak, ahol az éjszaka forró vérű szülöttei együtt hajszolják majd az élvezeteket a hedonizmus jegyében, egészen holdkeltétől, az ébredő nap első sugaráig.
A hangfalakból 5 elfogult lemezlovas gondosan válogatott house lemezei kényeztetik majd a füleket.
Sterbinszky, Haida, Taylor, Makszim és Goyah vezényletével lesz igazán emelkedett hangulatú az est, ami az önfeledt örömszerzésről szól!
Belépés elegánsan szexi öltözetben, ne félj a kihívótól és extravagánstól, bújhatsz álarc mögé, a lényeg, hogy megjelenéseddel vegyél le mindenkit a lábáról és érezd jól magad a bőrődben!

Jegyelővétel: https://oneticket.hu/fifty-shades-of-house-1239

Helyszínen hölgyeknek, Uraknak: 2000 Ft
VIP: 5000 Ft.

Asztalfoglalás: +36307484050


címkék:

CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >