Rendezvényszervezés

Több napos értekezlet, kiállítás, konferencia a Symbolban – Meetings Industry – MICE

A Symbol Budapest mind lokális tulajdonságainál, mind kialakításánál fogva alkalmas több napos értekezletek, konferenciák és kiállítások megszervezésére.

A Symbol Budapest (lokális tulajdonságainál és kialakításánál fogva) alkalmas több napos értekezletek, konferenciák és kiállítások megszervezésére.

Több napos konferenciák, értekezletek


Ha többnapos szakmai konferenciát, értekezletet szervezne, de unja a szállodai szolgáltatásokat, egyhangú tereket és a változatlanságot, a Symbol Budapest a tökéletes választás. Óbuda szívében, a  Rózsadomb lábánál, közel a belvároshoz, mégis távol annak nyüzsgésétől a Symbol Budapest hét, egymástól független egysége áll rendelkezésére. Rendezvényszervezőink a közeli szállodákban biztosítanak szállást vidéki és külföldi vendégeink számára.
Több napos üzleti rendezvényre városba érkező résztvevők gyakori panasza, hogy az itt töltött napok alatt ki sem lépnek a szálloda épületéből, hogy egyik előadóterem épp olyan mint másik, hogy a számukra kialakított szolgáltatáscsomagok rugalmatlanok és személytelenek. A Symbol Budapest minderre megoldást kínál. Hét különböző hangulatú és eltérő befogadóképességű, de azonos technikai felszereltségű helyszínünkön, rendezvényszervezőink a megrendelői igények maximális figyelembevételével valósítják meg az üzleti eseményeket.

 


Helyszíneink


Kis létszámú továbbképzések vagy száz fő feletti konferenciák megrendezésére egyaránt van lehetőség. 
Technikai felszereltségünk minden igényt kielégít. Légkondicionált helységeink mindegyike projektorral, vetítővászonnal, hangtechnika berendezésekkel, világítás technikával felszerelt. A hatékony munkát és a professzionális előadást, technikus kollégánk segíti. A Symbol Budapest egymástól jól elkülöníthető helyszínei garantálják a rendezvények zavartalanságát. 


A ház éttermei állnak rendelkezésre , de mód van zártkörű, svédasztalos vagy ültetett étkezések kivitelezésére is.

 

 


Konferencia csomagunk


Az üzleti rendezvények szülte igények hívták életre ezt az konstrukciónkat.  Konferencia csomagunk keretében 08:00-17:00 között megrendezett eseményekhez minimum fogyasztás meghatározása nélkül bocsájtjuk rendelkezésre helyszíneinket. Több alkalom együttes foglalása esetén egyedi kedvezményeket biztosítunk.


Az étkezéseket –reggeli, ebéd- bonyolíthatják éttermeink valamelyikében, de akár a kiválasztott helyszínen is. Igény esetén esti fogadással tehetik még emlékezetesebbé a napot. Az esemény megszervezésében és kivitelezésében rendezvényszervező csapatunk nyújt segítséget.

 


Szállás


A Symbol számos budapesti szállodával áll partneri kapcsolatban, így konferencia vagy üzleti rendezvény kapcsán a városba érkező vendégeink szállásáról is gondoskodunk. Rendezvényszervezőink – megrendelői igénytől függően – támogatják vagy megszervezik és lebonyolítják rendezvényét és ellátják a szállásfoglalással, étkezésekkel járó szervezési és koordinációs feladatokat.

 


Kiállítások, vásárok


A Symbol Budapest több mint 3500négyzetméteres hasznos alapterületével kiválóan alkalmas szakmai kiállítások, vásárok megszervezésére.
Az igény szerint szeparálható, mégis átjárható terek lehetővé teszik, hogy a kiállítások résztvevői körbejárják a rendezvényt, megismerjék a kiállítók termékeit, szolgáltatásait és új kapcsolatok szülessenek. A Symbol elhelyezkedése, infrastruktúrája, az ingyenes parkolás lehetősége egyaránt kedveznek kiállítóknak és résztvevőknek.


Különtermeink nagyszerű helyszínt biztosítanak szakmai előadások, termékbemutatók, workshopok vagy más, szakmai rendezvény lebonyolítására. Rendezvényszervezőink pedig örömmel közreműködnek a szükséges szervezési feladatok ellátásában.
Vidéki, külföldi kiállítóink számára –igény szerint- partner szállodáinkban biztosítunk szállást.


A Telenor, a Maxxon Reklám, a Quintess, a Procter&Gamble, a LadeePharma,  a Wörwag Pharma, és a Zewa is nálunk tartotta előadásait.

 

Kérd ajánlatunkat ide kattintva! 

 
CIKKEK

symbol vacsora

VIP asztalfoglalóink bizonyos éjszakai rendezvényeinket csodás fogások elfogyasztásával is indíthatják! Következő alkalmaink: Február 17-18.

Megújult rendezvényes menük

Megújult rendezvényes menükkel indulunk neki az év végi rendezvényeknek, szemet gyönyörködtető új fogásokkal, melyek kivaló alapanyagokból készülnek és minden ízlést kielégítenek!

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

További cikkek >