Rendezvényszervezés

Céges csapatépítő a Symbol-ban

A csapatépítő tréningek helyszíneivel szemben támasztott speciális elvárásoknak maradéktalanul eleget tesznek a Symbol Budapest helyszínei. Nyolc különböző hangulatú és befogadóképességű tér áll rendelkezésre egy vidám, zártkörű, bármilyen jellegű céges esemény kivitelezéséhez.

Hét különböző hangulatú és befogadóképességű tér áll rendelkezésre egy vidám, zártkörű, bármilyen jellegű céges esemény kivitelezéséhez.

 

Céges csapatépítő helyszín - Symbol Budapest

 

Egy ilyen jellegű esemény alkalmával a leggyakrabban felmerülő igény, hogy kellő mértékben biztosítva legyen a zavartalanság, illetve, hogy maga az esemény se okozzon kellemetlenséget más vendégeknek. Szintén felmerül még az ellátás kérdése, illetve az ilyenkor szokásos kreatív, interaktív programok technikai megvalósíthatósága. Mindez sok szervezést, körültekintést és tapasztalatot igényel, mely támogatás a legritkább esetben elérhető a rendezvényhelyszíneken. A Symbol Budapest a helyszíneken kívül professzionális rendezvényszervezői segítséget nyújt partnereinek. 


Legyen akár szűk körű motivációs rendezvény vagy nagy létszámú csapatépítő tréning a Symbol Budapest ideális választás. Egymástól jól szeparálható egységeink biztosítják az események háborítatlanságát. Projektor, vetítővászon, hang-és világítástechnika áll rendelkezésre légkondicionált termeinkben, technikus kollégánk segíti a gördülékeny munkát, míg az étkezés ugyancsak megoldott.

 


Céges csapatépítő helyszín - szolgáltatásaink


Technikai felszereltség a céges csapatépítő helyszíneinken


A Symbol által nyújtott technikai felszereltség messze meghaladja az általános igényeket. Légkondicionált rendezvényhelyszíneink mindegyikén projektor, vetítővázon és magas színvonalú hangosítás (AKG mikrofon park) áll vendégeink rendelkezésére. A szemléltetés más eszközei is elérhetőek, úgy mint DVD-lejátszó, meghatározott számú LCD TV, de biztosítunk Flipchartot is. Termeink mindegyikében mód van a szélessávú internet használatára.

 


Személyzetünk


A Symbol Budapest nem csupán helyszínt nyújt vendégeinek. A Ház filozófiájához tartozik, hogy a nálunk megrendezésre kerülő eseményeket a lehető legprofesszionálisabb és személyre szabottabb módon támogassuk.
Rendezvényszervező munkatársaink több éves releváns tapasztalattal rendelkeznek a legkülönbözőbb események megszervezését illetően. Legyen szó nagyszabású, nyilvános, vagy szűk körű magán rendezvényről, csapatépítő tréningről vagy üzleti konferenciáról a kezdetektől kézben tartják, koordinálják az eseményeket. A rendezvénnyel kapcsolatos feladatok mindegyikét készek a legmagasabb színvonalon ellátni, a megrendelő igényeitől függően. 


Nincs kellemetlenebb annál, amikor a rendezvénymegkezdése előtt, illetve azzal párhuzamosan a technika beállítása és optimalizálása ad feladatot vendégeinknek.  A Symbol Budapest minden üzleti- és magánrendezvényén technikus kollégánk gondoskodik a berendezések beállításáról, a rendezvény során felmerülő igények megoldásáról, hogy  az előadásokat és prezentációkat, bemutatókat és beszélgetéseket ne hátráltassák ilyen természetű problémák.
Számos rendezvényünk alkalmával felmerül az álló vagy ültetett fogadás, bar használat igénye. A nálunk megszervezett események mindegyikén az alakalomhoz rendelt, több nyelven beszélő, profi felszolgáló személyzet gondoskodik a kifogástalan kiszolgálásról.


Nincs két egyforma rendezvény így vendégeink, megrendelőink igényei is eltérőek. A Symbol Budapest kész megvalósítani egyedi elképzeléseit, együttműködőink segítsége és szakértő alkalmazottaink tapasztalata garancia a sikerre.

 

Kérd ajánlatunkat ide kattintva! 

 

 
CIKKEK

Ízorgia és kulináris élvezetek

A tavasz és a nyár frissességét hozzuk el neked, ínycsiklandó fogásokkal, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek. Ünnepeld rendezvényeidet a Symbolban, ahol a menük is új köntösben fogadnak.  

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

További cikkek >