Rendezvényszervezés

BL elődöntő közvetítés a Puskás Pancho Sport Pubban

2018 Április 24.


Kialakult a BL elődöntők párosítása. Április 24-én "A Vörösök" otthonába látogatnak a "Farkasok" a legjobb négy között. Izgalmakban nem lesz hiány!


BL elődöntő közvetítés a Puskás Pancho Sport Pubban

Gyertek és szurkoljunk együtt 15 LCD tv előtt, kényelmes bőrfotelekből egy jó KÉZMŰVES SÖR, és olyan ételek társaságában, mint a ROZÉ KACSABURGER, a fokhagymás vajban izzasztott garnéla, vagy a TÚRÓGOMBÓC ÉDES TEJFÖLLEL ÉS PIRÍTOTT KALÁCSMORZSÁVAL... Ne maradj le róla, kóstold meg a meccsközvetítések alatt! ;)

ÁPRILIS 24. – 20:45
Liverpool – Roma

Asztalfoglalás: +36308163109-es telefonszámon, vagy online a: http://www.symbolbudapest.hu/asztalfoglalas.html linken!


címkék:

CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >