Rendezvényszervezés

Jobb hangulatot szeretnél alkalmazottaid, kollégáid körében?

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

céges rendezvény

Szerencsére már nem, vagy csak alig kell "home officeoznunk", így itt az alkalom, hogy egy vidám délután/este után újult erővel térjenek vissza az irodába dolgozóid, munkatársaid.

 

 

Legyen szó néhány fős munkahelyről, vagy több száz szakemberrel rendelkező vállalatról, 8 különböző méretű és stílusú rendezvénytermünkben megtaláljuk a megfelelő helyet, hogy a sok hónapnyi bezárkózás után, egy felejthetetlen céges bulin igazán felszabaduljon csapatod és jobban menjen a további munka.

 

Kedvcsinálóként tekintsd meg legújabb videónkat, milyen egy igazán jó hangulatú céges rendezvény!

 

 

 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, kérd ajánlatunkat ITT!
CIKKEK

symbol vacsora

VIP asztalfoglalóink bizonyos éjszakai rendezvényeinket csodás fogások elfogyasztásával is indíthatják! Következő alkalmaink: Február 17-18.

Megújult rendezvényes menük

Megújult rendezvényes menükkel indulunk neki az év végi rendezvényeknek, szemet gyönyörködtető új fogásokkal, melyek kivaló alapanyagokból készülnek és minden ízlést kielégítenek!

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

További cikkek >