Rendezvényszervezés

Az elmúlt évtized legnagyobbjai nálunk és a Super Bowl halftime show-jain!

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

Lewis Hamilton a Symbolban

Február 4-én vasárnap a világ sportkedvelő közösségének figyelme a televíziók képernyőire szegeződik. Jön az 52. Super Bowl, aminek ezúttal a minneapolisi U.S. Bank Stadium ad otthont. Az USA legnépszerűbb sportágaként nyilvántartott profi amerikai futball (NFL) nagydöntőjének nézettsége évről-évre rekordokat dönt, s tegyük hozzá nem csak a foci népszerűségének növekvő tendenciája következtében. Közvélemény-kutatások szerint kevesebb, mint a nézők fele ül le a TV elé csapatok iránti rajongásból, mi több 7 százalékukat kifejezetten csak a halftime show érdekli.  Ezzel véletlenül sem szeretnénk elvitatni a játékosok érdemeit, mindössze a várakozás időszakát egy új perspektívából közelítenénk meg.

Mivel a Symbol születésnapjának megünneplése mindig közel esett a Super Bowl döntőkhöz, hoztunk néhány érdekességet az elmúlt 10 év halftime show-iról, és az adott év nagyszabású Symbol rendezvényeiről.

2007Prince hatalmas ovációk közepette, a „We Will Rock You”-val nyitotta félidei show-ját, a Symbol ünnepélyes keretek között megnyitotta kapuit a Danubius Rádió nagyszabású partyjával, ahol a főváros krémje megjelent.

2008 – Míg az Arizona állam-beli Glendale-ben Tom Petty & The Heartbreakers pengette a húrokat, klubunkban az a Quimby zenekar adott exkluzív 150 fős klubkoncertet, akik később a hazai fesztiválok headlinereivé váltak.

2009 – A Raymond James stadion színpadán Bruce Springsteen legendássá vált térden csúszását figyelte a fél világ, nálunk pedig az egyesült-királyságbeli Grammy-díjas Soul II Soul exkluzív DJ-fellépésén ugrált fél Budapest.

2010 - A Super Bowl a napfényes Miamiba költözött, a Forma 1 száguldó cirkusza pedig a Hungaroringre. A versenyt követő GP Afterparty nálunk került megrendezésre, méghozzá olyan illusztris vendégek társaságában, mint Lewis Hamilton, vagy Nico Rosberg.

2011 - A Black Eyed Peas bekezd az „I Got a Feeling” dalukkal, nálunk káprázatos hangulatban elindul a Global Party, mely a világ 80 exkluzív helyszínén hívta fel a figyelmet az adományozás és a társadalmi szerepvállalás fontosságára. Havasi & Hooligans Endi bemutatja a Drum & Piano produkciót.

2012 - Madonna bevonul egy trónon a Lucas Oil Stadion gyepére, a Forbes magazin 2012-es év leggazdagabbjának választott Carlos Slim Helú fia tiszteletét teszi nálunk, mi több megcsillogtatja dj tudását is Clubunkban.

2013 - Az R&B / Hip Hop műfaj világhírű lánybandája (Destiny’s Child) újra összeáll New Orleans-ban, a chill out műfaj nagykövete José Padilla elhozza a legendás Café Del Mar hangulatot Budapestre.

2014 - New Yersey-ben dübörög a funk Bruno Mars által, a Symbolban a legvonzóbb svéd dj (a Forma1 pilóta Jean-Éric Vergne párja), Petra Silander szettjére bulizik a főváros.

2015 - Glendale, Arizonában  Katy Perry, Lenny Kravitz, Missy Elliott in the house, csupán néhány ezer kilométerrel arrébb 7. születésnapunkon Flip Da Scrip is in the house...

2016 - Kaliforniában a Super Bowl összehozta egy egyedi és megismételhetetlen fellépés erejéig a Coldplay zenekart, Beyoncét és Bruno Marst, minket pedig összehozott az élet Magyarország egyik leghallgatottabb rádiójával, a 89.5 Music FM-mel.

2017 - Lady Gaga egy akrobatikus mozdulattal mélybe veti magát az NRG Stadion tetejéről, a Symbol a világ legnagyobb akrobatikus bártender versenyének ad otthont.

Az 52. Super Bowl halftime show fellépője már ismert Justin Timberlake személyében, de hogy kiderüljön melyik idei eseményünk lesz a legemlékezetesebb 2018-ban egyelőre még csak sejtjük, mindenesetre van néhány lehetséges befutónk, ha a naptárunkra pillantunk. 

Ami pedig az NFL rajongókat illeti, természetesen idén sem maradhat el a Symbol Super Bowl Night! Ahogyan a korábbi években hatalmas sikere volt, ezúttal is óriás kivetítőn követhetik a rajongók a mérkőzést és a látványos félidőt a Gardenben, valamint a Puskás Pancho Sport Pub 15 LCD TV-je mellett egészen hajnalig, méghozzá különleges Super Bowl fogások mellett!Asztalfoglalás és további információ:
+36307484050

 
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >