Rendezvényszervezés

Az elmúlt évtized legnagyobbjai nálunk és a Super Bowl halftime show-jain!

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

Lewis Hamilton a Symbolban

Február 4-én vasárnap a világ sportkedvelő közösségének figyelme a televíziók képernyőire szegeződik. Jön az 52. Super Bowl, aminek ezúttal a minneapolisi U.S. Bank Stadium ad otthont. Az USA legnépszerűbb sportágaként nyilvántartott profi amerikai futball (NFL) nagydöntőjének nézettsége évről-évre rekordokat dönt, s tegyük hozzá nem csak a foci népszerűségének növekvő tendenciája következtében. Közvélemény-kutatások szerint kevesebb, mint a nézők fele ül le a TV elé csapatok iránti rajongásból, mi több 7 százalékukat kifejezetten csak a halftime show érdekli.  Ezzel véletlenül sem szeretnénk elvitatni a játékosok érdemeit, mindössze a várakozás időszakát egy új perspektívából közelítenénk meg.

Mivel a Symbol születésnapjának megünneplése mindig közel esett a Super Bowl döntőkhöz, hoztunk néhány érdekességet az elmúlt 10 év halftime show-iról, és az adott év nagyszabású Symbol rendezvényeiről.

2007Prince hatalmas ovációk közepette, a „We Will Rock You”-val nyitotta félidei show-ját, a Symbol ünnepélyes keretek között megnyitotta kapuit a Danubius Rádió nagyszabású partyjával, ahol a főváros krémje megjelent.

2008 – Míg az Arizona állam-beli Glendale-ben Tom Petty & The Heartbreakers pengette a húrokat, klubunkban az a Quimby zenekar adott exkluzív 150 fős klubkoncertet, akik később a hazai fesztiválok headlinereivé váltak.

2009 – A Raymond James stadion színpadán Bruce Springsteen legendássá vált térden csúszását figyelte a fél világ, nálunk pedig az egyesült-királyságbeli Grammy-díjas Soul II Soul exkluzív DJ-fellépésén ugrált fél Budapest.

2010 - A Super Bowl a napfényes Miamiba költözött, a Forma 1 száguldó cirkusza pedig a Hungaroringre. A versenyt követő GP Afterparty nálunk került megrendezésre, méghozzá olyan illusztris vendégek társaságában, mint Lewis Hamilton, vagy Nico Rosberg.

2011 - A Black Eyed Peas bekezd az „I Got a Feeling” dalukkal, nálunk káprázatos hangulatban elindul a Global Party, mely a világ 80 exkluzív helyszínén hívta fel a figyelmet az adományozás és a társadalmi szerepvállalás fontosságára. Havasi & Hooligans Endi bemutatja a Drum & Piano produkciót.

2012 - Madonna bevonul egy trónon a Lucas Oil Stadion gyepére, a Forbes magazin 2012-es év leggazdagabbjának választott Carlos Slim Helú fia tiszteletét teszi nálunk, mi több megcsillogtatja dj tudását is Clubunkban.

2013 - Az R&B / Hip Hop műfaj világhírű lánybandája (Destiny’s Child) újra összeáll New Orleans-ban, a chill out műfaj nagykövete José Padilla elhozza a legendás Café Del Mar hangulatot Budapestre.

2014 - New Yersey-ben dübörög a funk Bruno Mars által, a Symbolban a legvonzóbb svéd dj (a Forma1 pilóta Jean-Éric Vergne párja), Petra Silander szettjére bulizik a főváros.

2015 - Glendale, Arizonában  Katy Perry, Lenny Kravitz, Missy Elliott in the house, csupán néhány ezer kilométerrel arrébb 7. születésnapunkon Flip Da Scrip is in the house...

2016 - Kaliforniában a Super Bowl összehozta egy egyedi és megismételhetetlen fellépés erejéig a Coldplay zenekart, Beyoncét és Bruno Marst, minket pedig összehozott az élet Magyarország egyik leghallgatottabb rádiójával, a 89.5 Music FM-mel.

2017 - Lady Gaga egy akrobatikus mozdulattal mélybe veti magát az NRG Stadion tetejéről, a Symbol a világ legnagyobb akrobatikus bártender versenyének ad otthont.

Az 52. Super Bowl halftime show fellépője már ismert Justin Timberlake személyében, de hogy kiderüljön melyik idei eseményünk lesz a legemlékezetesebb 2018-ban egyelőre még csak sejtjük, mindenesetre van néhány lehetséges befutónk, ha a naptárunkra pillantunk. 

Ami pedig az NFL rajongókat illeti, természetesen idén sem maradhat el a Symbol Super Bowl Night! Ahogyan a korábbi években hatalmas sikere volt, ezúttal is óriás kivetítőn követhetik a rajongók a mérkőzést és a látványos félidőt a Gardenben, valamint a Puskás Pancho Sport Pub 15 LCD TV-je mellett egészen hajnalig, méghozzá különleges Super Bowl fogások mellett!Asztalfoglalás és további információ:
+36307484050

 
CIKKEK

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

karácsonyi vacsora a Symbolban

Rendezvény megrendelőinknek ajándék köszöntő itallal, grátisz LED fallal, éjféli pizzával, vagy jövőre 20%-al többet érő rendezvény voucherrel kedveskedünk, amennyiben az alábbi feltételek szerint erre az évre rendezvényt rendel, vagy vouchert vásárol december 22-ig.

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

További cikkek >