Rendezvényszervezés
| Szerző: Symbolbudapest.hu

7 helyszín és végtelen lehetőség egy helyen!

Céges rendezvény, Valentin-nap, Farsang, Pótszilveszter? Bármelyik esemény álljon is közel a szívedhez, nincs akadálya, hogy megvalósítsd nagyszerű rendezvénytermeinkben! 

Rendezvényhelyszínek a Symbolban

 

A Symbolban felkészült személyzettel, személyre szabott szervezéssel, és számos különböző méretű, s hangulatú helyszínnel várunk, hogy közösen megálmodjuk csodás rendezvényedet!

 

Úgy érzed, hogy bár elmúltak az ünnepek, de mégis lázban ég a szíved és a lelked, s felpörgetnéd az évet egy pótszilveszterrel? Gyertek akár 10-en, akár 150-en, a Symbolban semmi nem szab gátat elképzeléseiteknek!

 

Szerelmes típus vagy, de nem kettesben ünnepelnéd a Valentin-napot? Meghívnád barátaidat, s egy közös, romantikus mámor-partyval lepnéd meg szerelmedet, ahol együtt bulizhattok barátaitokkal? Válassz kedvedre helyszíneink közül, s mi még a dekorációban is segítségedre leszünk!

 

Ha a maskarák és a maszkok hoznak tűzbe, akkor a Farsang ideje a Te időszakod! Szóltál már barátaidnak a nagyszerű partyról, amit tervezel ez alkalomból? Mit szólnál, ha mi is a asegítségedre lennénk a szervezésben?

 

Nézd meg rendezvénytermeinket, s kérj személyre szabott ajánlatot!

 

Ha céges rendezvényben gondolkodsz, s motiválnád kollégáidat egy évkezdő csapatépítő partyval, akkor se habozz tovább, hiszen mindent biztosítunk, amire ehhez szükségetek lehet!

 

Legyen akár céges rendezvény, Valentin-nap, Farsang, vagy Pótszilveszter, a Symbolban nincs lehetetlen!

 

7 helyszín és végtelen lehetőség egy helyen! 

 

 
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >