Rendezvényszervezés
| Szerző: Symbolbudapest.hu

7 helyszín és végtelen lehetőség egy helyen!

Céges rendezvény, Valentin-nap, Farsang, Pótszilveszter? Bármelyik esemény álljon is közel a szívedhez, nincs akadálya, hogy megvalósítsd nagyszerű rendezvénytermeinkben! 

Rendezvényhelyszínek a Symbolban

 

A Symbolban felkészült személyzettel, személyre szabott szervezéssel, és számos különböző méretű, s hangulatú helyszínnel várunk, hogy közösen megálmodjuk csodás rendezvényedet!

 

Úgy érzed, hogy bár elmúltak az ünnepek, de mégis lázban ég a szíved és a lelked, s felpörgetnéd az évet egy pótszilveszterrel? Gyertek akár 10-en, akár 150-en, a Symbolban semmi nem szab gátat elképzeléseiteknek!

 

Szerelmes típus vagy, de nem kettesben ünnepelnéd a Valentin-napot? Meghívnád barátaidat, s egy közös, romantikus mámor-partyval lepnéd meg szerelmedet, ahol együtt bulizhattok barátaitokkal? Válassz kedvedre helyszíneink közül, s mi még a dekorációban is segítségedre leszünk!

 

Ha a maskarák és a maszkok hoznak tűzbe, akkor a Farsang ideje a Te időszakod! Szóltál már barátaidnak a nagyszerű partyról, amit tervezel ez alkalomból? Mit szólnál, ha mi is a asegítségedre lennénk a szervezésben?

 

Nézd meg rendezvénytermeinket, s kérj személyre szabott ajánlatot!

 

Ha céges rendezvényben gondolkodsz, s motiválnád kollégáidat egy évkezdő csapatépítő partyval, akkor se habozz tovább, hiszen mindent biztosítunk, amire ehhez szükségetek lehet!

 

Legyen akár céges rendezvény, Valentin-nap, Farsang, vagy Pótszilveszter, a Symbolban nincs lehetetlen!

 

7 helyszín és végtelen lehetőség egy helyen! 

 

 
CIKKEK

Ízorgia és kulináris élvezetek

A tavasz és a nyár frissességét hozzuk el neked, ínycsiklandó fogásokkal, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek. Ünnepeld rendezvényeidet a Symbolban, ahol a menük is új köntösben fogadnak.  

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

További cikkek >