Rendezvényszervezés

Eseménynaptár - 2020 November

2020. November 7.

BED Classic • Symbol • 11.07

BED Classic • Symbol • 11.07

A Buddha árnyéka alatt újra összegyűlünk! A minőségi szórakoztatás fellegvára a budapesti éjszakában, ahol a lemezlovasok krémje szolgáltatta a legjobb tánczenéket, ez volt a BED... November 7-én visszatérnek az emlékek!

2020. November 24.

BL közvetítés a Symbolban (Juventus - Ferencváros)

BL közvetítés a Symbolban (Juventus - Ferencváros)

November 24-én a Juventus otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája csoportkörében a Ferencváros, amit a Symbol Gardenben óriás LEDfalon közvetítünk. Gyertek és szurkoljunk együtt, mi hamburgerrel és más meccsnézős finomságokkal várunk.


címkék:

CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >