Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Eseménynaptár - 2019 Január

2019. Január 11.

Pótszilveszter Kökény Attilával

Pótszilveszter Kökény Attilával

A többszörös platinalemezes énekes, dalszerző január 11-én egy különleges pótszilveszteri koncerttel készül, hogy ismét elkápráztassa rajongóit.

2019. Január 12.

Deep Café Party / the first show in Symbol Budapest

Deep Café Party / the first show in Symbol Budapest

Sok újdonságot, változást hoz a DEEP CAFÉ PARTYK háza táján is az idei év, új otthonba költözünk, a Symbol Budapestbe! Tartsatok velünk január 12-én szombaton az első nagy durranásra, lakjuk be együtt a bécsi úti klubot!

2019. Január 19.

A Nagy Symbol Születésnap

A Nagy Symbol Születésnap

Január 19-én ünnepelj velünk te is a 20-as évek csillogó eleganciájában, hiszen 11. születésnapunk alkalmával a Symbol egy káprázatos kastéllyá változik és egy igazán fényűző mulatságot tartunk!


címkék:

CIKKEK

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

Kasza Tibi a 2016-os Symbol Karácsonyon

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

További cikkek >