Házhozszállítás
Rendezvényszervezés

Eseménynaptár - 2019 Január

2019. Január 11.

Pótszilveszter Kökény Attilával

Pótszilveszter Kökény Attilával

A többszörös platinalemezes énekes, dalszerző január 11-én egy különleges pótszilveszteri koncerttel készül, hogy ismét elkápráztassa rajongóit.

2019. Január 12.

Deep Café Party / the first show in Symbol Budapest

Deep Café Party / the first show in Symbol Budapest

Sok újdonságot, változást hoz a DEEP CAFÉ PARTYK háza táján is az idei év, új otthonba költözünk, a Symbol Budapestbe! Tartsatok velünk január 12-én szombaton az első nagy durranásra, lakjuk be együtt a bécsi úti klubot!

2019. Január 19.

A Nagy Symbol Születésnap

A Nagy Symbol Születésnap

Január 19-én ünnepelj velünk te is a 20-as évek csillogó eleganciájában, hiszen 11. születésnapunk alkalmával a Symbol egy káprázatos kastéllyá változik és egy igazán fényűző mulatságot tartunk!


címkék:

CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >