Rendezvényszervezés
| Szerző: Symbolbudapest.hu

Lehet a retro-t igényesen is! – Karácsonykor a Live Music Clubban, Dj Dominique-kal!

Nagy Budai Házibuli a Symbolban

A Nagy Budai Házibuli lemezlovasaként mire számíthatunk Tőled ezen az estén?

 

Alapvetően arra gondoltam, hogy nagyon sok remixet fogok játszani. Olyanokat, ami hallgatható és jól is szól. Szeretném visszahozni a 90-es évek party hangulatát.

Ezen kívül lesznek fellépőink is. Itt lesznek pl. a TNT tagjai, eljön Kiki, az Első emeletből, és Csordás Tibi is, a Fiestából. Ebből adódóan lesznek rövid kis zenei blokkok, melyek keretében ők is színpadra lépnek.

Én ezt az egész estét pont úgy képzeltem el, mint egy házibulit. Egy házibuliban ugyanis az a jellemző, hogy az egyik ember berak egy rockzenét, a másik egy retrot, a harmadik egy modern tánczenét, a negyedik egy világzenét, és az egész este ettől lesz változatos.

 

Egy dolog biztos: én minden egyes stílusnál az igényességre és a táncolhatóságra fogok törekedni. Szeretnék több zenei világot is feleleveníteni és megmutatni az embereknek.

Hangulatokat fogok követni, és az emberek érzéseire fogok figyelni. Ez mindeddig működött, és úgy gondolom, hogy ezután is működni fog. Véleményem szerint a diszkózás nem a zenéről, hanem az életérzésről szól.

 

Említetted, hogy több sztár fellépővel találkozhatunk majd. Kik a meghívott vendégek?

 

100 db sztár meghívó ment ki erre az estére, s a legtöbben a visszajelzésük alapján el is jönnek a bulira. Velünk lesz, pl. Inti a TNT-ből, Oláh Gergő, az X-Faktor egyik nyertese, Varga Miki, aki az Európa c. dalt énekelte, Csonka András, színész-énekes, és olimpiai bajnokaink közül itt lesz Szávai Ági, és világbajnok asztali teniszezőnk, Gergely Gabi is, hogy csak néhányat említsek a teljesség igénye nélkül. Maradjon azért meglepetés is! :)

 

Szóval nagyon sok olyan ember lesz ezen a bulin, akik a teljesítményükkel, tehetségükkel érték el, hogy az emberek megismerjék a nevüket, s mindemellett közvetlenek, barátságosak, szívesen ismerkednek. És ami a legfontosabb: ők is szeretik a retro zenét és a házibulikat!

 

Ez a buli azonban nem csak a retro-ról, hanem a Karácsonyról is szól majd ezen az estén…

 

Így igaz! Számomra az Advent és a Karácsony sokkal több, mint a bevásárlás és a pénzköltés. Ez egy hangulatos és örömteli időszak, s ez a buli is pont ilyen lesz!

Ilyenkor közelebb kerülünk egymáshoz, és igyekszünk segíteni a rászorulóknak. Ezen a bulin sem lesz ez másképpen. Célzott jótékonysági kezdeményezésünkkel ezúttal a paralimpiai csapatnak igyekszünk támogatást nyújtani. A házibuli karácsonyfáján elhelyezett díszek a figyelmet és a segítségnyújtást jelképezik majd, s a felajánlásra került összegeket szimbolizálják.

 

Karácsony a szeretet ünnepe, és ez a buli a valódi retro felelevenítésének nagyszerű lehetősége. Hangolódásképpen ajánlom a Kedves Olvasók figyelmébe az Első emelet Boldog Ünnepek c. dalát, amit Kikivel feldolgoztunk.

Ez a dal pont arról szól, hogy egész évben olyanok vagyunk, amilyenek, majd amikor eljön a Karácsony, mindenki az égre néz, szeretetteli lesz, és kedves…

De hogyan lehetne azt elérni, hogy egész évben megmaradjon ez a fajta hozzáállás? Hová tűnnek az az angyalok egész évben, és miért csak Karácsonykor jönnek el?

 

 

 

 

 

19-én éljük át együtt egy angyalokkal teli, boldog és vidám retro házibuli hangulatát! Szeretettel, mosollyal, tánccal, és nosztalgiával!

Foglaltál már asztalt? :)

 

 
CIKKEK

Ízorgia és kulináris élvezetek

A tavasz és a nyár frissességét hozzuk el neked, ínycsiklandó fogásokkal, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek. Ünnepeld rendezvényeidet a Symbolban, ahol a menük is új köntösben fogadnak.  

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

További cikkek >