Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Nagy Budai Házibuli - DJ Dominique & TNT

2019 Április 30.


Hoztunk Nektek egy titkos üzenetet! Érkezik az idei esztendő első Nagy Budai Házibulija! DJ Dominique vendége ezúttal az örök nagy kedvenc TNT lesz, akik egy közel egy órás őrületes élő produkcióval készülnek!


Nagy Budai Házibuli - DJ Dominique & TNT

A '90-es évek legendás zenekara és a házigazda személye a garancia, hogy mozognak majd a lábak és fent lesznek a kezek egészen kifulladásig, és persze biztosan felcsendül minden dal a '80-as és '90-es évekből, amit azóta is dúdolsz!

● Sztárvendég:
TNT (Track Live)

● Házigazda:
DJ Dominique

● Belépőjegyek:
- Elővételben: 2.500 Ft (Korlátozott számban!)
- Helyszínen: 3.000 Ft
- VIP: 5.000 Ft
- Online jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/nagy-budai-hazibuli-dj-dominique-vendeg-tnt-75296

Kapunyitás: 22:00 | Koncertkezdés: 00:00

További információ:
+36 30 748 4050

Symbol Budapest | 1036 Budapest, Bécsi út 56.
www.symbolbudapest.hu | info@symbolbudapest.hu


címkék:

CIKKEK

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

További cikkek >