Rendezvényszervezés
| Szerző: Symbol Budapest

Mitől lesz jó egy rendezvényhelyszín?

Mitől is lesz megfelelő egy helyszín akár kisebb létszámú vagy nagyobb kaliberű rendezvény megtartására? Természetesen a tér nagyságától és a lehetséges berendezkedési lehetőségeitől is nagyban függ. De eláruljuk azt az öt legfontosabb tényezőt, ami alapfeltétel egy esemény gondtalan és gördülékeny lezajlásához. 

Symbol Budapest

1. A legfontosabb: mindenki megtalálja az ülőhelyét! Lehet körasztalos, svédasztalos, széksoros megoldásokban is gondolkodni, az alkalom jellegéhez szabva. Ha nagy előadást tervezünk megvalósítani, akkor a széksoros ültetett fogadás a legjobb választás, de a project, rendezvény céljának megfelelően eltérő igények merülhetnek fel ezen a téren is.


2. Éppen szomjasnak éreznénk magunkat vagy esetleg éhesnek? Felmerülő szükségleteink csitítására gondolnunk kell arra is, hogy mit fogunk inni és mit fogunk enni. Rengeteg leehetőség merül fel: koktél, üdítő, sör, nassolni valók, a ‘la carte fogások. A legkiválóbb helyszínek és rendezvényházak többféle konyhát és széles italválasztékot vonultatnak fel vendégeik számára.


3. Van olyan, hogy a “technika ördöge”. Természetesen senki sem születik hozzáértő szakembernek. De szerencsére azok a rendezvényhelyszínek amik kellőképpen felkészültek partik, több száz fős események befogadására biztosítanak hang-és rendezvénytechnikust. A zene, a hang, de akár a projector beizzítását mind-mind rá kell bízni arra a bizonyos segítő kézre.


4. A legideálisabb helyszínek közé tartoznak a mobilis berendezkedést előnyben részesítő helyek, ahol a megrendelő igényei szerint képesek variálni és “megmozgatni” az asztalokat, bútorokat, de akár a bárpultot is. Általában mivel “adott anyagból” kell dolgoznunk, nem árt megbizonyosodni arról, hogy több stílusú miliő kialakítására képesek az adott terepen. 


5. Ha már sikerült megtalálnunk az elképzelt teret, amit “felöltöztethetünk” rendezvényünkkel, ajánlatos teljességgel felmérni és “megismerni”. Hiszen ha szervezőként otthonosan mozgunk a színen, akkor minden momentumát uralhatjuk majd a felmerülő részleteknek, helyzeteknek.

Rendezvényhelyszín Budapest
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >