Rendezvényszervezés

Luxfunk Party + Garami Funky Staff – Symbol 14th Birthday

2022 Január 22.


Ez nagyot fog ütni! Nem csak azért mert koncertes-Luxfunk DJ-s Funky buival ünnepeljük a Symbol Budapest 14. szülinapját, hanem azért is, mert nagyon sokat vártunk erre a bulira.


Luxfunk Party + Garami Funky Staff – Symbol 14th Birthday

Ugye, hogy összegyűlt a lábunkban jónéhány órányi boogie? Itt az ideje kiengedni! Ezúttal a 14. születésnapját ünneplő Symbol Budapest megtisztelő meghívásának teszünk eleget, hogy egy fergeteges Luxfunk Radio Funky Party-n léphessen a Symbol a 15. évébe.


Garami Funky Staff koncert
Luxfunk DJ-k
Rengeteg libabőr!

 

Gondoltad volna, hogy a Symbol és a Luxfunk Radio egyidősek? A Luxfunk 14. szülinapját idén nyáron ünnepeltük.

 

Mire számíthatsz?
Azok a Funky-rajongók, akik felnőttekkel szeretnek bulizni, ezt kapják: a Luxfunk Party-kon a 35-55-ös korosztály a ’70-es és ’80-as évek Funk és Soul nagyjaira, a ’90-es évek és az ezredforduló old school Hip-Hop és Rnb kedvenceire bulizik. A minőségi fekete zenére a Luxfunk Radio DJ-i nyújtanak garanciát. Húszfős lemezlovas csapatunkból ezen az estén Whiteboy és DJ Hangya rakja a Funky kedvenceket. Warmup: Toto Jr.

 

Program:
A Warmup-ot a Symbol Budapest rezidense, Toto Jr. prezentálja
A Garamy Funky Staff csap a húrok közé: teljesen egyedülálló kivitelben kalauzol bennünket a ’70-es, ’80-as, ’90-es évek legnagyobb Funky, Disco és Soul slágereinek világába
A koncert végén a két Luxfunk DJ lép (lila) színre.

 

Tudtad? A Luxfunk Party és a Garami Funky Staff nem először szervez közös bulit! 2010. december 11-én az Orfeumban egy hosszú, többéves koncertes-dj-s Luxfunk Party-sorozat első állomásaként a Garami Funky Staffal kezdtük a sorozatot!

 

Érezd velünk az igazi libabőrt! Találkozzunk 2022. január 22-én 21:00 órától a Symbol Gardenben! Ne hagyd ki ezt az exkluzív bulit!

 

Nyitás: 21:00 óra

 

Jegyek:
Elővételes standard jegy: 3500 Ft
Helyszíni standard jegy: 4000 Ft (érkezéskor váltható)
Elővételes V.I.P. jegy: 5500 Ft
Helyszíni V.I.P. jegy: 6000 Ft (érkezéskor váltható)

 

Az elővételes jegyek a Luxfunk Webshopban január 22-én 16:00 óráig, vagy a készlet erejéig kaphatók, itt: https://www.luxfunkradio.com/shop/luxfunk-party-jegyek/luxfunk-party-garami-funky-staff-symbol-14th-birthday-2022-01-22

 

 

A helyszíni jegyek csak érkezéskor, nyitás után a helyszínen válthatók.

 

Vip asztalfoglalás:
+36307484050 asztalfoglalas@symbolbudapest.

 

Hangold rá magad a bulira!
Tölts le DJ Hangyától mixeket itt:
 https://www.luxfunkradio.com/.../luxfunk-blackmix/dj-hangya/ 

 

Whiteboytól pedig itt
 https://www.luxfunkradio.com/.../luxfunk-blackmix/whiteboy/ 

 

Töltsd le DJ Hangya és Whiteboy egyik korábbi, közös Luxfunk Party felvételét (Icon Club, Gyula) itt:
 https://www.luxfunkradio.com/.../luxfunk-party-2017-03.../ 

 

Tölts le korábbi Luxfunk Radio Funky Party felvételeket itt:
 https://www.luxfunkradio.com/.../mix.../luxfunk_dance/ 

 

Nézz Garami Funky Staff videókat itt:
 https://www.youtube.com/channel/UCsS9Jf-sLGoGIvsivlTCVlg 

 

Belépés
Az online megvásárolt jegyet nem postázzuk. Az e-mailen, letölthető pdf-ben a vásárláskor megadott email címedre elküldött jegyre a helyszínen a belépéshez szükség lesz, ezért hozd magaddal kinyomtatva, vagy a mobilod képernyőjén felmutatva, mert a jegyen található QR kód segítségével történik a beléptetés!

 

Covid Protokoll
A hatályos kormányrendelet alapján az eseményre való belépés kizárólag érvényes védettségi igazolvány (vagy applikáció) és személyi igazolvány (vagy útlevél) együttes felmutatásával lehetséges. Aki nem rendelkezik érvényes igazolvánnyal, azt érvényes jeggyel sem áll módunkban beengedni, érvényes védettségi igazolvány hiányában a megvásárolt jegyet visszaváltani nem tudjuk.

 

According to the relevant government decree, we can only grant admission to the event to our guests with an immunity certificate (or application) and ID (or passport). If you don’t have a valid immunity certificate we can’t let you in, even if you have purchased a ticket. In this scenario we can’t return the ticket price.

 

Hozd el a haverokat!
Jelezd részvételed a Facebook eseményen itt, oszd meg a bulit, és hívj meg minél több olyan havert, barátot, barátnőt, akikről tudod, hogy szeretik a Funky-t!


címkék:

CIKKEK

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

karácsonyi vacsora a Symbolban

Rendezvény megrendelőinknek ajándék köszöntő itallal, grátisz LED fallal, éjféli pizzával, vagy jövőre 20%-al többet érő rendezvény voucherrel kedveskedünk, amennyiben az alábbi feltételek szerint erre az évre rendezvényt rendel, vagy vouchert vásárol december 22-ig.

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

További cikkek >