Rendezvényszervezés

Luxfunk Radio Funky Party

2020 Szeptember 12.


Szeptember 12-én Luxfunk Radio Funky Party a Symbol Gardenben!


Luxfunk Radio Funky Party

Figyelem! Helyszínváltozás!
Funky-arcok, kihívással nézünk szembe, de van egy jó ötletünk!

Ahogyan tudjátok, a szeptember 12-ei Luxfunk Party-t a Lockban terveztük megtartani. A klub azonban – mindannyiunk kényelme érdekében – fejlesztéseket, bővítéseket, átalakításokat végez. Sajnos a kivitelezési munkálatok a tervezetthez képest elhúzódnak, így az átépítés nem fejeződik be a szeptember 12-ei Luxfunk Party-ig. Ennek ellenére úgy döntöttünk, hogy ezt a party-t nem adjuk – ideje újra akkorát buliznunk, amitől szétszakad a ház!

Ezért is örülünk neki, hogy erre az alkalomra a Symbol Budapest fogadja be a Luxfunk Party-t: egy újabb helyszín, ahol megmutathatjuk, mi mindenhol igazi Funky-arcok vagyunk!

Igyekeztünk mindent úgy megszervezni, hogy a helyszínváltozás kivételével minden más úgy maradjon, ahogy megígértük: 5vös László és Big Mo játssza a fekete kedvenceket, kizárólag eredeti vinyl lemezekről, mellettük Tar Gergely üti a congákat. Az áprilisban elmaradt bulira, és azóta a Lockba váltott VIP és a Standard jegyek ugyanúgy felhasználhatók az új helyszínen, a Symbolban is. A Lockba megváltott VIP jegyek a Symbolban az elkülönített VIP szekcióra érvényesek!

Asztalfoglalás:
Asztalfoglalási lehetőség van a VIP jeggyel már rendelkezők számára, ennek a feltétele:

2-5 fős asztal 1 üveg ital bekészítéssel 40.000 Ft (helyszínen fizetendő, kp-ben vagy bankkártyával)
6-10 fős asztal 2 üveg ital bekészítéssel 80.000 Ft (helyszínen fizetendő, kp-ben vagy bankkártyával)
Választható italok:
Absolut Blue / Russian Standard Original / Chivas Regal/ Jack Daniel's / Mumm Cordon Rouge / Moët & Chandon / Beefeater Gin / Havanna 3y / bor válogatás* + 8/16 db üdítő / Red Bull / ásványvíz
Választható prémium italok (+20.000 Ft/üveg):
Absolut Elyx / Grey Goose / Chivas Regal XV Gold/ Ballantines 12y / Mumm Cordon Rouge Rosé / Moët & Chandon Rosé Imperial / Tanqueray 10 / Monkey 47 / bor válogatás* + 8/16 db üdítő / Red Bull / ásványvíz + mediterrán étvágygerjesztők
További információ és asztalfoglalás: +3630748405

Ami még fontos: ugyanúgy a Luxfunk Party vendégei, a Luxfunkerek érkeznek a bulia, tehát a közösség is ugyanaz lesz, mint amit eddig megszokhattatok. Ne feledjétek: a budapesti Luxfunk Party-kra online elővételben el szoktak fogyni a jegyek, ezért érdemes lecsapni a maradék jegyekre minél hamarabb, hiszen az online vásárlók természetesen előnyt élveznek a helyszínen jegyet vásárlókkal szemben. A megengedett maximum létszámot nem léphetjük át.

Tudjuk, hogy minden változás okozhat némi nehézséget, de ezekre a kihívásokra mi elsősorban lehetőségként tekintünk. Bebizonyíthatjuk általuk, milyen összetartó csapat vagyunk, akiket összeköt a fekete zene. Itt az idő újra megmutatni, hogy a Funky a körülmények fölött áll, mi pedig nem csak együtt bulizók vagyunk: sokkal inkább egy közösség, amely nem csak élvezi, hanem élteti az igazi Funky zenét – bárhol, bármikor. Gyere velünk, Funky-arc, szeptember 12-én!

A program: húszfős lemezlovas csapatunkból a DJ szakmában “nagyöreg” 5vös Laci, valamint a magát “bakelit” lemezes kosarakkal körbe barikádozó Big Mo játssza a régi nagy klasszikus fekete kedvenceket.

A Luxfunk DJ-k műsorát élő hangszerrel fűszerezzük: a congákat Tar Gergely üti.

A helyszín
A bulit a Symbol Gardneben tartjuk. A Symbol Garden a Symbol rendezvényközpont legimpozánsabb és egyben legnagyobb terme, az épület kisebb egységeinek ölelésében terül el. Különlegessége, hogy mindössze egy üvegtető választ el a szabad égtől, mely egyedi atmoszférát kölcsönöz a rendezvénynek. A legmodernebb hang- és fényrendszerrel rendelkezik. A 400 nm2-es, hófehér oszlopokkal szegélyezett mediterrán átriumban így minden együtt áll egy csodás Luxfunk Patyhoz.

Gyere el és érezzük együtt az igazi libabőrt! Találkozzunk szeptember 12-én 22:00 órától a Symbolban!

Jegyvásárlás

A korábbi Luxfunk Partykra hetekkel az esemény előtt minden asztal le lett foglalva és napokkal a buli előtt minden jegy elkelt elővételben. Érdemes minél hamarabb lecsapni a jegyekre! Ha már megvan tőlünk a jegyed, utána foglalj majd asztalt a Symbolban, de az ezzel kapcsolatos kontaktra és részletekre még kérjük, várj türelmesen 1-2 napot, meg fogjuk írni!

Jegyárak:
Itt, online elővételben: https://bit.ly/31OdWEp

Standard jegy – 2500 HUF
V.I.P. jegy – 5000 Ft
vagy érkezéskor a helyszínen (ha marad addig jegy):

Standard jegy – 3000 HUF
V.I.P. jegy – 6000 Ft
A helyszínen történő jegyvásárláskor készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

Válaszd a Standard jegyet, ha csak bulizni szeretnél a tánctéren, fogyasztani a bárpultban. Ha pedig szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!

Asztalfoglalással kapcsolatos infók: hamarosan!


címkék:

CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >