Rendezvényszervezés

Luxfunk Radio Funky Party

2020 Szeptember 12.


Szeptember 12-én Luxfunk Radio Funky Party a Symbol Gardenben!


Luxfunk Radio Funky Party

Figyelem! Helyszínváltozás!
Funky-arcok, kihívással nézünk szembe, de van egy jó ötletünk!

Ahogyan tudjátok, a szeptember 12-ei Luxfunk Party-t a Lockban terveztük megtartani. A klub azonban – mindannyiunk kényelme érdekében – fejlesztéseket, bővítéseket, átalakításokat végez. Sajnos a kivitelezési munkálatok a tervezetthez képest elhúzódnak, így az átépítés nem fejeződik be a szeptember 12-ei Luxfunk Party-ig. Ennek ellenére úgy döntöttünk, hogy ezt a party-t nem adjuk – ideje újra akkorát buliznunk, amitől szétszakad a ház!

Ezért is örülünk neki, hogy erre az alkalomra a Symbol Budapest fogadja be a Luxfunk Party-t: egy újabb helyszín, ahol megmutathatjuk, mi mindenhol igazi Funky-arcok vagyunk!

Igyekeztünk mindent úgy megszervezni, hogy a helyszínváltozás kivételével minden más úgy maradjon, ahogy megígértük: 5vös László és Big Mo játssza a fekete kedvenceket, kizárólag eredeti vinyl lemezekről, mellettük Tar Gergely üti a congákat. Az áprilisban elmaradt bulira, és azóta a Lockba váltott VIP és a Standard jegyek ugyanúgy felhasználhatók az új helyszínen, a Symbolban is. A Lockba megváltott VIP jegyek a Symbolban az elkülönített VIP szekcióra érvényesek!

Asztalfoglalás:
Asztalfoglalási lehetőség van a VIP jeggyel már rendelkezők számára, ennek a feltétele:

2-5 fős asztal 1 üveg ital bekészítéssel 40.000 Ft (helyszínen fizetendő, kp-ben vagy bankkártyával)
6-10 fős asztal 2 üveg ital bekészítéssel 80.000 Ft (helyszínen fizetendő, kp-ben vagy bankkártyával)
Választható italok:
Absolut Blue / Russian Standard Original / Chivas Regal/ Jack Daniel's / Mumm Cordon Rouge / Moët & Chandon / Beefeater Gin / Havanna 3y / bor válogatás* + 8/16 db üdítő / Red Bull / ásványvíz
Választható prémium italok (+20.000 Ft/üveg):
Absolut Elyx / Grey Goose / Chivas Regal XV Gold/ Ballantines 12y / Mumm Cordon Rouge Rosé / Moët & Chandon Rosé Imperial / Tanqueray 10 / Monkey 47 / bor válogatás* + 8/16 db üdítő / Red Bull / ásványvíz + mediterrán étvágygerjesztők
További információ és asztalfoglalás: +3630748405

Ami még fontos: ugyanúgy a Luxfunk Party vendégei, a Luxfunkerek érkeznek a bulia, tehát a közösség is ugyanaz lesz, mint amit eddig megszokhattatok. Ne feledjétek: a budapesti Luxfunk Party-kra online elővételben el szoktak fogyni a jegyek, ezért érdemes lecsapni a maradék jegyekre minél hamarabb, hiszen az online vásárlók természetesen előnyt élveznek a helyszínen jegyet vásárlókkal szemben. A megengedett maximum létszámot nem léphetjük át.

Tudjuk, hogy minden változás okozhat némi nehézséget, de ezekre a kihívásokra mi elsősorban lehetőségként tekintünk. Bebizonyíthatjuk általuk, milyen összetartó csapat vagyunk, akiket összeköt a fekete zene. Itt az idő újra megmutatni, hogy a Funky a körülmények fölött áll, mi pedig nem csak együtt bulizók vagyunk: sokkal inkább egy közösség, amely nem csak élvezi, hanem élteti az igazi Funky zenét – bárhol, bármikor. Gyere velünk, Funky-arc, szeptember 12-én!

A program: húszfős lemezlovas csapatunkból a DJ szakmában “nagyöreg” 5vös Laci, valamint a magát “bakelit” lemezes kosarakkal körbe barikádozó Big Mo játssza a régi nagy klasszikus fekete kedvenceket.

A Luxfunk DJ-k műsorát élő hangszerrel fűszerezzük: a congákat Tar Gergely üti.

A helyszín
A bulit a Symbol Gardneben tartjuk. A Symbol Garden a Symbol rendezvényközpont legimpozánsabb és egyben legnagyobb terme, az épület kisebb egységeinek ölelésében terül el. Különlegessége, hogy mindössze egy üvegtető választ el a szabad égtől, mely egyedi atmoszférát kölcsönöz a rendezvénynek. A legmodernebb hang- és fényrendszerrel rendelkezik. A 400 nm2-es, hófehér oszlopokkal szegélyezett mediterrán átriumban így minden együtt áll egy csodás Luxfunk Patyhoz.

Gyere el és érezzük együtt az igazi libabőrt! Találkozzunk szeptember 12-én 22:00 órától a Symbolban!

Jegyvásárlás

A korábbi Luxfunk Partykra hetekkel az esemény előtt minden asztal le lett foglalva és napokkal a buli előtt minden jegy elkelt elővételben. Érdemes minél hamarabb lecsapni a jegyekre! Ha már megvan tőlünk a jegyed, utána foglalj majd asztalt a Symbolban, de az ezzel kapcsolatos kontaktra és részletekre még kérjük, várj türelmesen 1-2 napot, meg fogjuk írni!

Jegyárak:
Itt, online elővételben: https://bit.ly/31OdWEp

Standard jegy – 2500 HUF
V.I.P. jegy – 5000 Ft
vagy érkezéskor a helyszínen (ha marad addig jegy):

Standard jegy – 3000 HUF
V.I.P. jegy – 6000 Ft
A helyszínen történő jegyvásárláskor készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

Válaszd a Standard jegyet, ha csak bulizni szeretnél a tánctéren, fogyasztani a bárpultban. Ha pedig szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!

Asztalfoglalással kapcsolatos infók: hamarosan!


címkék:

CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >