Rendezvényszervezés

Luxfunk Radio Funky Party - Február 4.

2023 Február 4.


2023-ban is folytatódik a Luxfuk Radio Funky Party-sorozata a Symbol Budapest falai között! Andrew J és Steelor a házban!


Luxfunk Radio Funky Party - Február 4.

Hogy mit kínálunk? Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

 

Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!
A Luxfunk Radio húszfős lemezlovas csapatából ezúttal a háromszoros magyar DMC bajnok, Andrew J, valamint csapatunk egyik energiabombája, Steelor keveri a legnagyobb Funky slágereket. A warmup session-t a Symbol Budapest rezidense, Toto Jr. prezentálja.

 

Kapunyitás: 21:00 óra

 

Jegyek
Elővételes standard jegy: 4000 Ft
Helyszíni standard jegy: 5000 Ft (érkezéskor váltható)
Elővételes V.I.P. jegy: 6000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!)
Helyszíni V.I.P. jegy: 7000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!) (érkezéskor váltható)
Az elővételes jegyek a Luxfunk Webshopban február 4-én 16:00 óráig, vagy a készlet erejéig kaphatók. A helyszíni jegyek csak érkezéskor, nyitás után a helyszínen válthatók.


Asztalfoglalás: +36307484050 / asztalfoglalas@symbolbudapest.hu

Az asztalok a VIP térben helyezkednek el, ezért az asztalfoglalás feltétele: VIP jegy megvásárlása


Jegyvásárlás:
https://www.luxfunkradio.com/luxfunkparty/2023-02-04-luxfunk-party-symbol-budapest-andrew-j-steelor/?fbclid=IwAR339FYUD1OyhDp6E8jtuleGdDPDsdpRg4fqNrErhuefFeg8TM0COUR9kTU


https://www.luxfunkradio.com/

Hozd el a haverokat! Csatlakozz a Facebook eseményhez itt, és hívj meg minél több olyan ismerőst, akiről tudod, hogy Funky-arc!

Jegyek visszaváltása
A jegyvásárlás a megrendelés gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogot a vevő nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (határnapra) szól. Ebben az esetben a nem áll módunkban sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni, kivéve, ha a rendezvény elmarad.


címkék:

CIKKEK

Megújult rendezvényes menük

Megújult rendezvényes menükkel indulunk neki az év végi rendezvényeknek, szemet gyönyörködtető új fogásokkal, melyek kivaló alapanyagokból készülnek és minden ízlést kielégítenek!

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

További cikkek >