Rendezvényszervezés

Luxfunk Radio Funky Party - Február 4.

2023 Február 4.


2023-ban is folytatódik a Luxfuk Radio Funky Party-sorozata a Symbol Budapest falai között! Andrew J és Steelor a házban!


Luxfunk Radio Funky Party - Február 4.

Hogy mit kínálunk? Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!

 

Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!
A Luxfunk Radio húszfős lemezlovas csapatából ezúttal a háromszoros magyar DMC bajnok, Andrew J, valamint csapatunk egyik energiabombája, Steelor keveri a legnagyobb Funky slágereket. A warmup session-t a Symbol Budapest rezidense, Toto Jr. prezentálja.

 

Kapunyitás: 21:00 óra

 

Jegyek
Elővételes standard jegy: 4000 Ft
Helyszíni standard jegy: 5000 Ft (érkezéskor váltható)
Elővételes V.I.P. jegy: 6000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!)
Helyszíni V.I.P. jegy: 7000 Ft (Ha szeretnél belépni az elszeparált V.I.P. térbe is, válaszd a V.I.P jegyet!) (érkezéskor váltható)
Az elővételes jegyek a Luxfunk Webshopban február 4-én 16:00 óráig, vagy a készlet erejéig kaphatók. A helyszíni jegyek csak érkezéskor, nyitás után a helyszínen válthatók.


Asztalfoglalás: +36307484050 / asztalfoglalas@symbolbudapest.hu

Az asztalok a VIP térben helyezkednek el, ezért az asztalfoglalás feltétele: VIP jegy megvásárlása


Jegyvásárlás:
https://www.luxfunkradio.com/luxfunkparty/2023-02-04-luxfunk-party-symbol-budapest-andrew-j-steelor/?fbclid=IwAR339FYUD1OyhDp6E8jtuleGdDPDsdpRg4fqNrErhuefFeg8TM0COUR9kTU


https://www.luxfunkradio.com/

Hozd el a haverokat! Csatlakozz a Facebook eseményhez itt, és hívj meg minél több olyan ismerőst, akiről tudod, hogy Funky-arc!

Jegyek visszaváltása
A jegyvásárlás a megrendelés gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogot a vevő nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre szóló belépőjegy egy adott időpontra (határnapra) szól. Ebben az esetben a nem áll módunkban sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni, kivéve, ha a rendezvény elmarad.


címkék:

CIKKEK

symbol vacsora

VIP asztalfoglalóink bizonyos éjszakai rendezvényeinket nagyszerű fogások elfogyasztásával is indíthatják!

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

További cikkek >