Rendezvényszervezés

Keresztelő? Diplomaosztó? Eljegyzés? Ünnepeljen méltó módon!

Ugye látták A Keresztapa filmeket? Francis Ford Coppola filmtrilógiája a klasszikus művek közé sorolandó, amelynek a Marlon Brando által megformált maffiavezér főhőse mondja a következőt: „Aki nem tölt elég időt a családjával, az nem is igazi férfi”. Ezzel a „család mindenekfelett” elvvel mi is egyetértünk.

Symbol Budapest: Nincs is jobb érzés annál, mint amikor együtt van a család – szokták mondani rendszerint karácsonykor. De szerencsére nem csak évente egyszer valósulhat meg az idilli együttlét, hiszen számos olyan családi esemény kínálkozik, amely ha csa

Ennek megfelelően állunk rendelkezésére, ha nálunk szeretné tartani keresztelős, diplomaosztós ünnepségét vagy bármely más családi eseményét.
Nincs is jobb érzés annál, mint amikor együtt van a család – szokták mondani rendszerint karácsonykor. De szerencsére nem csak évente egyszer valósulhat meg az idilli együttlét, hiszen számos olyan családi esemény kínálkozik, amely ha csak egy röpke délutánra, vagy még jobb esetben egy teljes napra képes összekovácsolni a társaságot.Ilyenkor érdemes olyan helyszínt választani a találkozónak, amely eleganciájával méltó az ünnepélyes alkalomhoz, ugyanakkor az otthon melegségét árasztja magából. Mindkét szempontot figyelembe véve lehet ideális választás a Symbol Budapest valamely egysége. Hogy melyik, az legfőképpen a család ízlésvilágától függ, hiszen épületünk összes helyisége másfajta arcát mutatja. Bármelyiket is válassza, mi azon leszünk, hogy az az érzés ragadja magával, itt jobb, mint otthon.
 


Keresztelőt ünnepel a család?

Talán a legszebb esemény egy család életében, amikor egy kisbabával bővül a létszám. Az újszülött kis jövevény nemcsak a szülőket veszi le a lábáról, hanem a nagyszülőktől kezdve a testvéreken át a nagybácsikig, nagynénikig mindenkit. Az Art Galleryben garantált a család meghitt és zavartalan ünneplése.
 


Diplomaosztós ebéd?

Mennyi áttanult éjszaka, mennyi vizsga előtti feszültség, mennyi szülői aggodalom vezet el a diplomáig? Rengeteg. Ha közben akad is olyan pillanat, amikor feladná az ember, utólag szemernyi kétsége sincs, hogy megérte. Kijár egy finom ebéd, néhány üveg pezsgő és egy önfeledt délután az egész családnak, hogy pontot tehessen a fejezet végére. Az Italian Fusion Restaurant olaszos hangulata ideális választás lehet erre a célra.
 


Mesébe illő eljegyzés?

Kevés olyan ihletett pillanat van egy férfi életében, mint amikor megkérdezi választottját, lenne-e kedve mellette leélni élete hátralévő részét. Kevés olyan gyönyörű pillanat van egy nő életében, mint amikor a szerelme felteszi neki a nagy kérdést. Kevés olyan hely van ebben az országban, amely ennek a pillanatnak olyan környezetet varázsolna, mintha csak Hollywoodban álmodták volna meg. A Symbol Garden pontosan ilyen hely.
 


Ünnepélyes házassági évforduló?

Minden egyes egymás mellett eltöltött évet meg kell becsülni. És nem árt emlékezni is. Emlékezni a kezdetekre. A 220 éves pinceétterem hegedűszóval költött romantikus hangulata tökéletes helyszíne lehet ennek az eseménynek, amelyet itt családjával is megoszthat. 

 

 
CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >