Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Hétvégi gyerekprogram - Minimax Családi Vasárnap és Sunday Brunch a Symbolban

A gyermekeknek szervezett hétvégi programunk nem új keletű kezdeményezés. Több éves, sikeres múltat tudhatunk magunk mögött e tekintetben, s a gyermekek csillogó szemeiért, és örömteli mosolyáért a Symbol Budapest továbbra is folytatja a vasárnapi családi programokat!

 

hétvégi gyerekprogram

 

Hétvégi gyerekprogram - októbertől májusig!

Tárt karokkal várjuk a hétvégi gyerekprogramunkra érkezőket, s hogy a szülőket még inkább tehermentesítsük, és az ő kikapcsolódásukat is felhőtlenné tegyük, az idei évtől házi limonádé kínálattal, illetve a felnőtteknek gratis pohár pezsgővel kedveskedünk a korlátlan ételfogyasztás mellé.

 

12 és 15 óra között nálunk minden vasárnap a gyermekeké és szüleiké!

 

Hétvégente az ebédet kiegészítő ingyenes gyerekprogramok sorában szerepel kézműves foglalkozás, pizza sütés, cupcake készítés, lufihajtogató bohóc, és ezen kívül REGIO Játék játszó színpaddal is várjuk a kicsiket.

 

Minden vasárnap találkozhattok majd Macikutyával, és Picicicával, a Minimax gyermekcsatorna népszerű sztárjaival, akik nagy szeretettel, és sok vidámsággal várják a hozzánk érkező családokat. 

 

 

Kiemelt alkalmainkon az ebéd előtt 11 órától gyerekkoncerttel várjuk az érdeklődőket, további részletek és koncert jegyárak:

 

Nov. 25. Kalap Jakab koncert

 

 

További alkalmak:

 

Dec. 2. Érkezik a Télapó a Minimax Családi Vasárnapra

 

2019-ben január 13-tól várjuk a családokat minden vasárnap!

 

 

 

Sunday Brunch - az igényes hétvégi gyerekprogram 

Fogyassz nálunk vasárnaponként a Sunday Brunchon 12 és 15 óra között 5800 Ft-ért, s élvezd a korlátlan ételfogyasztást házi limonádé és kávé kínálattal, a felnőtteknek gratis pohár pezsgővel, miközben gyermeked felhőtlenül játszik, és kedvére kalandozik a színes programok forgatagában!

 

 

Az ételfogyasztás 4 éves korig ingyenes, 12 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk (a kedvezmény a gyerekkoncertekre nem vonatkozik).

 

Asztalfoglalás és bővebb információk: +36308163109

 

 

 

 

 


címkék: Rendezvény, Symbol RestaurantCIKKEK

Sunday Brunch a Symbolban

Október 7-től újra indul a családok kedvenc vasárnapi programja, a Minimax Családi Vasárnap és Sunday Brunch. Az őszi szezon első korlátlan ételfogyasztásos játékos ebédje a Kispárna Mesezenekarral egészül ki, hogy a legapróbbaknak még színesebben teljen a hét utolsó napja!

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor