Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Nemcsak galéria, nemcsak kiállítás helyszín

Nemcsak galéria, nemcsak kiállítás helyszín

 

A Symbol tágas, világos tetőterében helyezkedik el az Art Gallery, amelynek már az elnevezése is beszédes: a helyiséget rendszeresen töltik meg élettel a különböző képzőművészeti alkotásokat bemutató kiállítások. Azonban az Art Gallery sokkal több egyszerű galériánál vagy kiállítás helyszínnél, hiszen egy valóságos építészeti műremekről van szó, amely a modern kor technikai vívmányaival felszerelve átlépte a saját árnyékát.

 

Amikor azt írjuk, hogy az Art Gallery hamisítatlan építészeti műremek, nem állítunk valótlant, de még csak nem is túlzunk. Ebben a tetőtéri helyiségben ugyanis sikerült helyreállítani a ház eredeti, barokk fedélszékét, amelynek érdekessége, hogy a súlyos gerendákat facsapok tartják össze, ezzel kialakítva a masszív és látványos tetőszerkezetet. Ez adja meg a hely különleges hangulatát, amelynek köszönhetően bármilyen, eleganciát és stílust megkövetelő rendezvény méltó színtere lehet.
Mert, ahogy egy hozzáértő sommelier meg tudja mondani, melyik ételhez milyen bor harmonizál leginkább, úgy ehhez a nem mindennapi galériához is illenek bizonyos események.

És a Symbol Art Gallery egyik legnagyobb fegyvere éppen az, hogy kizárólag az egyedi tetőszerkezete öltözteti, hiszen nincsen benne rögzített, fix bútorzat. Ez pedig a lehetőségek tárházát nyitja meg előttünk, pontosan olyan berendezést varázsolhatunk a helyiségbe, amilyet az adott rendezvény megkíván. Mi leszünk Aladdin csodalámpája, csak kívánnia kell! Adunk is hozzá néhány tippet, milyen eseményeket lehet szó szerint tető alá hozni az Art Galleryben:

 

Milyen az ideális kiállítás helyszín?

 

Egy jó kiállítás olyan otthont követel meg, amely eleganciát sugároz, azonban mégsem vonja el a figyelmet a közszemlére tett műalkotásokról. Az Art Galleryben előbbit a barokk tetőszerkezet biztosítja, utóbbit pedig a minimalista, egyszerűen különleges dizájn garantálja. A nagy területű, hófehérre festett falak szinte hívogatják a festményeket, az üvegfalak pedig egyszerre védelmezik és helyezik középpontba a szobrokat.
Konferenciát vagy workshopot szervezne?

A tágas tetőtérben ehhez minden adott, hiszen a környezet sugározza magából a nyugalmat, ráadásul teljesen elkülöníthető a helyiség a Symbol-ház többi egységétől. Emellett minden technikai felszereltség adott egy szakmai konferencia vagy workshop sikeres levezényléséhez: WIFI-hálózat, laptop és telefon csatlakozási pontok, projektor és a legmodernebb hang- és fénytechnika is rendelkezésre áll a galériában.


Kisebb létszámú esküvőt tervez?

 

Erre is tökéletes választás lehet az Art Gallery, amelyben ültetett fogadás esetén 80 fő kényelmesen elfér. Itt egy igazán személyes hangulatú esküvő alakulhat ki, amelyen egyetlen meghívott sem érzi magát magányosnak, hiszen egy légtérben helyezkednek el a vendégek, senki sem kerül túl messze a másiktól. Az ifjú pár első táncának varázsa pedig örök emlék marad az élő zongoraszó kíséretében és a barokk tetőszerkezet ölelésében.
Reméljük, elnyerte tetszését különleges galériánk. Érdeklődését várjuk szeretettel!


TECHNIKAI FELSZERELTSÉG

 

Terület: 200 nm
Befogadóképesség: Állófogadás: 150 fő, Ültetett fogadás: 80 fő, Konferencia: 150 fő
Beépített színpad (39nm),
Beépített hangtechnika (konferenciahang), 
Beépített fénytechnika, mely alkalmas zenekar megvilágítására, 
12 csatornás keverőpult, 
AKG mikrofonpark, 
Technikus,
Flipchart, 
DVD lejátszó, 
Beépített projektor és vászon, 
Klimatizált helyiség,
Egyéni kívánság szerint háttérzene, 
Egyénileg kiválasztott egyedi bútorzat, 
Szélessávú és WIFI internet-hozzáférés
 


címkék:


CIKKEK

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

Kasza Tibi a 2016-os Symbol Karácsonyon

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

További cikkek >