Rendezvényszervezés

Fergeteg Party - Zoltán Erika Születésnapi Show 60+1

2023 Február 18.


Rengetegen kérdeztétek és a tavalyi esemény nagy sikerén felbuzdulva örömmel jelentjük be, hogy újra megrendezésre kerül Zoltán Erika különleges születénapi show-ja egy hatalmas Fergeteg Party keretein belül!


Fergeteg Party - Zoltán Erika Születésnapi Show 60+1

Gyere el, bulizz és ünnepelj Te is együtt Zoltán Erikával és DJ Dominique-kal egy óriási Fergeteg Partyban ezen a különleges napon! 

 

Az ország egyik legnépszerűbb énekesnője, aki 1986 óta töretlenül hódítja meg hazánk legnagyobb színpadait.
Több, mint 1.500.000 eladott lemez, számos óriási sláger, melyeket mindenki ismer és ahogy felcsendül, azonnal dúdolni kezd… 

 

Egy Túl szexi lány, aki Szerelemre született és egy igazi Casanovával az oldalán egy hatalmas exkluzív születésnapi party-val készül Nektek 60+1 éves jubileuma alkalmából.

 

Egy különleges másfél órás produkció, a házigazda DJ Dominique és fergeteges hangulat vár Rád ezen a megismételhetetlen éjszakán Buda kedvenc szórakozóhelyén a Symbolban. 

 

► KAPUNYITÁS: 21:00

 

► HÁZIGAZDA:
- DJ Dominique

 

► JEGYEK:
- Kedvezményes elővételes early bird jegyek (Korlátozott számban.): 3.990 Ft
- Helyszíni jegy: 4.990 Ft
- VIP jegy elővételben: 6.990 Ft
- VIP helyszíni jegy: 8.990 Ft

 

► JEGYVÁSÁRLÁS:
https://www.symbolbudapest.hu/jegyek.html

► HELYSZÍN:
- Symbol Budapest - Budapest, Bécsi út 56.

 

► További információ és asztalfoglalás:
- +36 30 748 4050 / asztalfoglalas@symbolbudapest.hu


címkék:

CIKKEK

symbol vacsora

VIP asztalfoglalóink bizonyos éjszakai rendezvényeinket csodás fogások elfogyasztásával is indíthatják! Következő alkalmaink: Február 17-18.

Megújult rendezvényes menük

Megújult rendezvényes menükkel indulunk neki az év végi rendezvényeknek, szemet gyönyörködtető új fogásokkal, melyek kivaló alapanyagokból készülnek és minden ízlést kielégítenek!

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

További cikkek >