Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Budapest legcsaládbarátabb Sunday Brunch ebédje visszatér a nyári szünetről

Október 7-től újra indul a családok kedvenc vasárnapi programja, a Minimax Családi Vasárnap és Sunday Brunch. Az őszi szezon első korlátlan ételfogyasztásos játékos ebédje a Kispárna Mesezenekarral egészül ki, hogy a legapróbbaknak még színesebben teljen a hét utolsó napja!

Sunday Brunch a Symbolban

A nyári szünetről visszatérve természetesen továbbra is a Minimax gyerekcsatorna két sztárja: Picicica és Macikutya fogadja a gyerekeket, bohócunkkal lufit hajtogathatnak, készíthetnek cupcake-et, süthetnek pizzát és a REGIO Játék megannyi csodáját is kipróbálhatják Budapest legcsaládbarátabb sunday brunch ebédjén, ahol a legaktívabb gyerekek figyelmét is lekötjük, és a brunch teljes 400 négyzetméteres területét birtokba vehetik! 

ASZTALFOGLALÁS: +36308163109

A korlátlan ételfogyasztás házi limonádéval, kávéval és ajándék pohár pezsgővel 5800Ft, melyet 12 és 15 óra között lehet igénybe venni. Vasárnapi ebédünk gyerekeknek 4 éves korig ingyenes, 12 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk.

 

Az őszi/téli szezonban az ebéd előtti kiemelt koncertek sem maradnak el, október 21-én Tompeti és Barátai, november 4-én az Alma Együttes, november 18-án pedig az Apacuka Mini zenekar érkezik színpadunkra!


További képek
CIKKEK

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

Kasza Tibi a 2016-os Symbol Karácsonyon

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

További cikkek >
New York Café TripAdvisor