Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Brandus - A bor és gasztró modern helyszíne.

Brandus - A bor és gasztró modern helyszíne.

 

 

A Symbol Budapest legújabb egysége, a 2015 januárjában debütáló Brandus, Óbuda első számú "bisztró" stílusú bor és gasztró helyszíne. Ez az egység exkluzív céges rendezvényeknek, születésnapoknak és akár sajtótájékoztatóknak is tökéletes helyszínéül szolgálhat. Ha fontos a kifinomult környezet, a kisebb létszámú, zárt miliő és a nem mindennapi kiszolgálás, a Brandus jelenti a tökéletes megoldást.

 

Beépített hangtechnika, egyéni kívánság szerint háttérzene, egyénileg kiválasztott egyedi bútorzat, szélessávú és WIFI internet-hozzáférés, szabályozható fény- és hangerősség.

 

 

 

 

 

Terület: 100 m2

 

Befogadóképesség:

 

Állófogadás: 60 fő 

 

Ültetett fogadás: 30 fő


címkék:


CIKKEK

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

Kasza Tibi a 2016-os Symbol Karácsonyon

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

További cikkek >