Rendezvényszervezés

Barber Battle After - Fergeteg Party - DJ Dominique, Toto Jr., DJ Smiths

2022 Október 30.


► BARBER BATTLE AFTER - FERGETEG PARTY - DJ Dominique, Toto Jr., DJ Smiths ◄


Barber Battle After - Fergeteg Party - DJ Dominique, Toto Jr., DJ Smiths

10.30-án újra #FergetegParty a fővárosban, Buda szívében, kedvenc szórakozóhelyünkön a Symbolban! 

 

A nagysikerű és immár sok éves legendás múlttal rendelkező Barber Battle-t a hagyományokhoz híven az idei esztendőben is egy hatalmas exkluzív After Party követi, melyre sok szeretettel várunk Mindenkit! 

A különleges show-t, versenyeket és szuper programokat követően ezúttal egy őrületesen nagy FERGETEG PARTY vár Rátok #DjDominique, #TotoJr és #Smiths prezentálásában!

Ha szeretnél a részese lenni ennek a megismételhetetlen estének és egy hatalmasat bulizni a legnagyobb retró dalokra és kedvenc slágereidre egy gyönyörű helyszínen remek társaságban, akkor itt az idő, gyere és tarts Velünk!

A hosszú hétvége legnagyobb és legkülönlegesebb partyja 10.30-án vasárnap este (ne feledd, másnap munkaszüneti nap, így bőven lesz időd kipihenni a hajnalig tartó mulatozást), melyen Neked is ott a helyed, hogy egy újabb felejthetetlen estét bulizzunk át együtt egészen az első hajnali napsugarakig… 

 

► AFTER PARTY KAPUNYITÁS:
22:00 óra

 

► JEGYVÁSÁRLÁS:
- Normál jegy: 2.990 Ft
- Silver VIP sétáló jegy: 5.990 Ft
- Gold VIP asztal 6 főre italbekészítéssel (1 db alkoholos ital válsztható): 65.000 Ft
Online jegyvásárlás:

https://oneticket.hu/barber-battle-after-fergeteg-party-dj-dominique-toto-jr-dj-smiths-8620?fbclid=IwAR38BXiSDD53SuiV9PTmDm2xN4DHF_G_K8OQCgKAcq0WnB05vRCSY-C2bW4

 

► HELYSZÍN:
Symbol Budapest, Bécsi út 56.

 

► TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS ASZTALFOGLALÁS:

https://oneticket.hu/barber-battle-after-fergeteg-party-dj-dominique-toto-jr-dj-smiths-8620?fbclid=IwAR38BXiSDD53SuiV9PTmDm2xN4DHF_G_K8OQCgKAcq0WnB05vRCSY-C2bW4


címkék:

CIKKEK

Ízorgia és kulináris élvezetek

A tavasz és a nyár frissességét hozzuk el neked, ínycsiklandó fogásokkal, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek. Ünnepeld rendezvényeidet a Symbolban, ahol a menük is új köntösben fogadnak.  

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

További cikkek >