Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

A világ egyik legnagyobb akrobatikus bártender versenye kerül nálunk megrendezésre!

Fabbri Flairsupply nemzetközi flair verseny november 17-én, ahol 18 ország 50 versenyzője mérkőzik meg a 7000 euró összdíjazású versenyen.

Nemzetközi flair verseny

A flair stílus a Koktél című Tom Cruise filmnek köszönhetően a 80-as évek vége óta töretlen népszerűségnek örvend.  Egyre nagyobb versenyeken, egyre több versenyző, egyre nagyobb pénzdíjakért mérte össze tudását.

 

Az ezúttal Budapesten megrendezésre kerülő egész napos rendezvényen a világ legjobbjai lépnek színpadra Japántól az Egyesült Államokon át Európa számos országáig. A résztvevők között többen igazi hírességnek számítanak hazájukban, köszönhetően a Got Talent tehetségkutató műsoroknak.

Az egyik nagy esélyes Alexander Shtifanov Ukraine Got Talent videóját pl. több, mint 50 millióan látták már a különböző közösségi média oldalakon.

 

 

A selejtező 10-18 óra között lesz, az esti szuperdöntő pedig 21 órakor kezdődik. Repülő üvegek, pörgős zenék, színes italok és a világ legjobbjai gondoskodnak az egyedülálló élményről.

A rendezvény ingyenes, és az esti döntő ideje alatt különleges italakciókkal is várjuk a nézőket.

 

A versenyt az interneten is nyomon követheted, a www.flaircomp.com oldalon.

CIKKEK

Sunday Brunch a Symbolban

Október 7-től újra indul a családok kedvenc vasárnapi programja, a Minimax Családi Vasárnap és Sunday Brunch. Az őszi szezon első korlátlan ételfogyasztásos játékos ebédje a Kispárna Mesezenekarral egészül ki, hogy a legapróbbaknak még színesebben teljen a hét utolsó napja!

Nagyszabású rendezvényen díjazták a legjobb videós tartalmak gyártóit

Hazánk minőségi online videós tartalomgyártóit jutalmazták március 30-án komplexumunkban, a rendezvényről a TV2 is tudósított, ahol a vloggerek mellett hazai hírességek is feltűntek!

Lewis Hamilton a Symbolban

Párba állítottuk az elmúlt 10+1 év sztárjait, noha nem könnyű a tengeren túli szuper show-val versenyezni, így utólag végig nézve kitettünk magunkért.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor