Rendezvényszervezés

A világ egyik legnagyobb akrobatikus bártender versenye kerül nálunk megrendezésre!

Fabbri Flairsupply nemzetközi flair verseny november 17-én, ahol 18 ország 50 versenyzője mérkőzik meg a 7000 euró összdíjazású versenyen.

Nemzetközi flair verseny

A flair stílus a Koktél című Tom Cruise filmnek köszönhetően a 80-as évek vége óta töretlen népszerűségnek örvend.  Egyre nagyobb versenyeken, egyre több versenyző, egyre nagyobb pénzdíjakért mérte össze tudását.

 

Az ezúttal Budapesten megrendezésre kerülő egész napos rendezvényen a világ legjobbjai lépnek színpadra Japántól az Egyesült Államokon át Európa számos országáig. A résztvevők között többen igazi hírességnek számítanak hazájukban, köszönhetően a Got Talent tehetségkutató műsoroknak.

Az egyik nagy esélyes Alexander Shtifanov Ukraine Got Talent videóját pl. több, mint 50 millióan látták már a különböző közösségi média oldalakon.

 

 

A selejtező 10-18 óra között lesz, az esti szuperdöntő pedig 21 órakor kezdődik. Repülő üvegek, pörgős zenék, színes italok és a világ legjobbjai gondoskodnak az egyedülálló élményről.

A rendezvény ingyenes, és az esti döntő ideje alatt különleges italakciókkal is várjuk a nézőket.

 

A versenyt az interneten is nyomon követheted, a www.flaircomp.com oldalon.
CIKKEK

esküvő a Symbolban

Ha már gyűrű csillog az ujjaitokon, itt az idő oltár elé állni! Mi készen állunk, hogy akár idén, egy-két hónap alatt megszervezzük a NAGY napot exkluzív környezetben, az esküvői fotózástól kezdve, a szertartáson át, a reggelig tartó lagziig. Isteni menü, világraszóló buli vagy visszafogott vacsora, ahogy ti szeretnétek! Ráadásul mindez Buda szívében, elérhető áron, közel és könnyedén.

céges rendezvény

Tartsatok "Back To The Office" rendezvényt és ünnepeljétek meg, hogy újra együtt a csapat!

symbol new years eve

Say Good Bye to the year of 2021 in style, and greet the new year with a memorable party at Symbol Budapest!

További cikkek >