Rendezvényszervezés

A világ egyik legnagyobb akrobatikus bártender versenye kerül nálunk megrendezésre!

Fabbri Flairsupply nemzetközi flair verseny november 17-én, ahol 18 ország 50 versenyzője mérkőzik meg a 7000 euró összdíjazású versenyen.

Nemzetközi flair verseny

A flair stílus a Koktél című Tom Cruise filmnek köszönhetően a 80-as évek vége óta töretlen népszerűségnek örvend.  Egyre nagyobb versenyeken, egyre több versenyző, egyre nagyobb pénzdíjakért mérte össze tudását.

 

Az ezúttal Budapesten megrendezésre kerülő egész napos rendezvényen a világ legjobbjai lépnek színpadra Japántól az Egyesült Államokon át Európa számos országáig. A résztvevők között többen igazi hírességnek számítanak hazájukban, köszönhetően a Got Talent tehetségkutató műsoroknak.

Az egyik nagy esélyes Alexander Shtifanov Ukraine Got Talent videóját pl. több, mint 50 millióan látták már a különböző közösségi média oldalakon.

 

 

A selejtező 10-18 óra között lesz, az esti szuperdöntő pedig 21 órakor kezdődik. Repülő üvegek, pörgős zenék, színes italok és a világ legjobbjai gondoskodnak az egyedülálló élményről.

A rendezvény ingyenes, és az esti döntő ideje alatt különleges italakciókkal is várjuk a nézőket.

 

A versenyt az interneten is nyomon követheted, a www.flaircomp.com oldalon.
CIKKEK

EG nyilatkozat

Minden idők legnehezebb időszakát éli a turizmus, a vendéglátás és a rendezvénypiac.

Symbol Karácsony

Ha csak 10-20-30 kollégával, ügyféllel ünnepelnéd az év végét és nincsen kedved, lehetőséged egy zártkörű rendezvényre, akkor ezt a Te cégednek találtuk ki!

Konferencia helyszín, ami eltér a megszokottól

A jövő már a mi küszöbünket is átlépte… van, hogy drone röpköd Gardenünkben, hogy megörökítse a sokak számára buli helyszínként ismert termünket egy több száz fős konferencia nulladik pillanatában… van, hogy a helyszínbejárásainkat VR szemüveggel tesszük még interaktívabbá… és van, hogy 3D-ben lemodellezzük a terem elrendezését, ahogyan az ügyfél elképzelte. Ezek teszik ki manapság ”hétköznapjainkat”!

További cikkek >