Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Symbol Super Bowl Night 2017

Lássuk, mit várhatunk az 51. Superbowl döntőn: február 5-én a Symbol elhozza Nektek az NFL döntőt, és itt Budapesten élvezhetitek barátaitokkal az izgalmas mérkőzés minden percét, kitűnő fogások és frissítő italok társaságában. Az alábbi cikkben kiderül, hogy mit is várhatunk eme sporttörténeti eseménytől.

Symbol Super Bowl Night

     Talán az Olimpia és a foci VB után a világ legnézettebb sport eseménye, az évente megrendezett Super Bowl. 2016 februárjában a Broncos szurkolói örülhettek, hiszen egy felettébb izgalmas mérkőzésen sikerült a denveri alakulatnak legyűrnie Charlotte parducait, és történelmük során harmadszor ülhettek fel az NFL trónjára. 2017-ben a helyszín és előreláthatóan a résztvevő csapatok is változnak, de ami biztos nem: a fordulatokkal tarkított, és hihetetlenül szoros mérkőzés, tele izgalmakkal.

 

 

     Az 51. döntőnek Houston-ban az NRG stadion ad otthont, a bannerek és a világ legdrágább reklám spotjai elkészültek, a csapatok készen állnak, és már csak a sípszót várják, hogy egy hatvan perces mérkőzésen dőljön el ki lesz a 2017-es NFL döntő győztese.

 

 

     A döntőbe jutásért január 15. után már csak 4 csapat nézett farkasszemet egymással, a Pats a Steelers-t fogadta, míg a másik oldalon a Packers látogatott a Sólymok otthonába. A fogadóirodák a szokásos őrület után Patriots és Packers döntőt vártak, ám ahogy azt a sport történetében megszokhattuk a papírforma legjobb esetben is a spekulálóknak segített. Ugyan a Patrióták az elején döcögősen indulva, de a harmadik negyed 16-0-s rohanása után magabiztosan húzták be a meccset és jutottak megérdemelten a döntőbe, a másik oldalon a Packers játékosai két 0 pontos negyed után csak futottak az eredmény után, és nekik már csak a kozmetikázás maradt.

 

 

Pats és Falcons. Mire számíthatunk?

 

     A jegyek elfogytak, a döntős csapatok megvannak, nézzünk egy kicsit a jövőbe és próbáljunk meg elképzelni egy lehetséges forgatókönyvet.

 

     2017.02.05, 16.30 a helyszín Houston, NRG stadion. Tom Brady interjút ad a CBS – Fox – Espn szentháromságnak, begurul a Falcons csapatbusz, Dan Quinn a tőle megszokott komolysággal leszáll és pár perccel később már önti a lelket a csapatába és spanolja őket, hiszen ez mégiscsak az 51. Super Bowl. Ide nem jutsz be csak úgy.

 

     18.00. A nézők átjutnak a kapukon és araszolgatnak a helyükre. A büfék feltöltve várják a szurkolókat és az NFL rajongókat, minden a helyén van, már csak kezdő rúgást várja mindenki, miközben a kedvenc játékos mezek tengerében, és a hangos „ki kinek szurkol”-ások között mennek a spekulációk, hogy Tom Brady bekerül e hall of fame-be ha idén nyer a Pats, vagy hogy lesz e annyi a Falcons-ban hogy megtörje az esélyesebb csapatot, és meglepetést okozva 1998 után ne csak bejussanak de meg is nyerjék a döntőt.

 

 

     18.30. Himnusz. Közel 72.000 néző énekli egyszerre a nemzeti himnuszt Luke Bryan-el. már csak percek választják el a szurkolókat a játék izgalmától.

 

 

     19.00. Kezdő rúgás! A két alakulat egymásnak feszül, és kiderül, hogy a több millió dollárt érő játékosok bírják e fejben a döntő nyomását. Közben közel 9000 kilométerrel arrébb a Bécsi út 56-os szám alatt hajnali 1 órakor, végre a Symbolban ülő szurkolók is elkezdhetik élvezni a mérkőzést. Egy touch down itt, egy touch down ott, interception, és már jön is a half time show, Lady Gaga-val. Tőle azt hiszem igazán nagy show-t várhatunk, közben a tv/kivetítő nézői élvezhetik a különféle amerikai ízeket, és finom italokat, miközben megbeszélik, hogy úgy alakul e a mérkőzés ahogy várták, vagy a bíróknak inkább szemüveg kéne, mert köszönőviszonyban sincsenek a mérkőzéssel.

 

 

     Budapest, hajnali 4óra. Houstonban épp lefújták a meccset, és csak a játékosok fele örül, a másik teljes néma csendben gratulál, és vonul le az öltözőbe. Ők idén nem voltak elég jók, hogy felülhessenek az NFL trónjára, ellenben a Bécsi úton nincs csalódottság, hiszen a mérkőzés izgalmas volt, a barátok körében nézhettük, és egy remek helyszínen voltak részesei egy sport történelmi pillanatnak. Symbol Budapest: Megérkeztél. Jó helyen vagy!

 

Ha még nincs asztalod az estére, hívd a +36307484050 számot, vagy kattints IDE.CIKKEK

Programok

A minőségi szórakoztatás egyik legfontosabb velejárója a változatosság, és a sokszínűség. Nézzük mi vár ránk a tavasz beköszöntével az elkövetkező hónapokban!

Azok a bizonyos villák

Egy helyszín hangulatát leginkább annak berendezése tükrözi. Nincs ez másként itt sem, hiszen ebben a cikkben azokról az egyedien megmunkált villákról lesz szó, melyek már a főbejárat előtt állva is talán az egyik legszembetűnőbb jelenségei házunknak.

December 30-án a Symbol Budapest clubjában elevenednek meg olyan ismerős filmek zenéi, mint

Oyan ismerős filmek zenéi elevenednek meg, mint "A Karib-tenger kalózai", vagy épp Ennio Morricone legismertebb darabjai december 30-án a Symbol Budapest Live Music Clubjában.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor