Asztalfoglalás
Rendezvényszervezés

Symbol Garden

Symbol Garden

A Symbol Budapest mediterrán részlege, a modern elegancia képvielője: a Garden! 

 

A Symbol Budapest napfényes, középső részén foglal helyet a Garden, mely nem csupán a rendezvények, esküvők, és a koncertek tökéletes színhelye. 

 

A Gardenben kap helyet minden vasárnap 12 és 16 óra között játékos ebédünk, ahol gyerekprogramokkal, megújult játszószínpaddal, kézműves foglalkozással, pizza sütéssel, lufihajtogatóval és a Minimax gyerekcsatorna két sztárjával, Macikutyával és Picicicával várjuk a családosokat, hogy a korlátlan ételfogyasztásos büféebéd ideje alatt a gyerekek és szülők is egyaránt jól érezzék magukat. 

 

 

Gyerekkoncertek:

 

Január 22. Apacuka Zenakar

Február 12. Tompeti koncert

Március 5.  Rutkai Bori Banda koncert

Március 12. Alma Együttes
 

 

 

Foglaljon asztalt hozzánk Családi Vasárnapunkra! 

 

Ha pedig rendezvényét tartaná nálunk a Gardenben, további információkért kattintson IDE

Várjunk Önt szeretettel! 


 


címkék:

CIKKEK

Programok

A minőségi szórakoztatás egyik legfontosabb velejárója a változatosság, és a sokszínűség. Nézzük mi vár ránk a tavasz beköszöntével az elkövetkező hónapokban!

Azok a bizonyos villák

Egy helyszín hangulatát leginkább annak berendezése tükrözi. Nincs ez másként itt sem, hiszen ebben a cikkben azokról az egyedien megmunkált villákról lesz szó, melyek már a főbejárat előtt állva is talán az egyik legszembetűnőbb jelenségei házunknak.

Symbol Super Bowl Night

Lássuk, mit várhatunk az 51. Superbowl döntőn: február 5-én a Symbol elhozza Nektek az NFL döntőt, és itt Budapesten élvezhetitek barátaitokkal az izgalmas mérkőzés minden percét, kitűnő fogások és frissítő italok társaságában. Az alábbi cikkben kiderül, hogy mit is várhatunk eme sporttörténeti eseménytől.

További cikkek >
New York Café TripAdvisor