Rendezvényszervezés

Télbúcsúztató Symbol módra

Lassan de biztosan elérkezett a tél vége, ha máshogy nem is, naptár szerint egészen biztos. Itt az idő, hogy úgy zárjuk a farsangi szezont és a telet, ahogy szoktuk, ahogy kell…Jön a Symbál!

Symbál 2016

Itt a farsang, áll a bál…

 

 

Áll bizony, de hogy mit is rak idén a Symbol ebbe a színes  forgatagba?

 

 

A farsang eredete a tél és a tavasz örök küzdelmén alapszik, az egészet a mulatozás, vidámság, életöröm, szórakozás, tánc, bálok jellemzik, azaz az önfeledt  ünneplés. 



 

 Az idei Symbol télzárón is teljes egészében hűek maradunk a már évezredes farsangi hagyományokhoz, már ami a hangos, vidám, bulizós tavasz  várást illeti, beleértve természetesen a jelmezeket, a meglepetéseket és a különleges  környezetet. A helyszín most is a Garden lesz…de valahogy mégsem. Nálunk úgy ünnepeljük a természet éledést, hogy a természet beköltözik a házba. Óriás fák töltik meg a teret, dzsungellé alakítva a táncparkettet, melytől úgy érzed, mint ha az őserdő mélyén buliznál.

 

Farsang lévén ne lepődj meg, ha esetleg ellibben melletted a  dzsungel valamely szülötte, inkább ölts jelmezt, hogy te lehess a legnagyobb  ragadozó. 

 

A zenét a már jól ismert rezidensünk, Toto Jr. szolgáltatja, de ahogy a környezet úgy ő is átalakul, hiszen az estét funky stílusban vezényli, kiegészítve napjaink  legnagyobb tánczenéivel.

 

És ha ez még nem lenne elég, a Live Music Club színpadán immáron második alkalommal őrjíti meg a közönséget Péterfy Bori & Loveband. (elővételes jegyekért katt. IDE )

 

Ha azt hiszed, hogy a meglepetéseknek itt vége tévedsz…Gyere el és fedezd fel magad az erdő rejtelmeit, hiszen lehet csendben búcsúztatni a telet, de minek, ha itt  a Symbál?






CIKKEK

Ízorgia és kulináris élvezetek

A tavasz és a nyár frissességét hozzuk el neked, ínycsiklandó fogásokkal, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek. Ünnepeld rendezvényeidet a Symbolban, ahol a menük is új köntösben fogadnak.  

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

További cikkek >