Rendezvényszervezés

Hogy ne unatkozz az őszi napokon: Rakonczai Imre, Jazzy Maraton, Kozma Orsi, Hamvai PG, ICT Halloween Madness, Smile Rock Circus...

A nyári pihenőről visszatérve újra megtelik élettel a ház: koncertekkel, bulikkal, meccsközvetítésekkel, vasárnapi családi ebédekkel és gyerekkoncertekkel várjuk vendégeinket!

Őszi programok:  Rakonczai Imre, Jazzy Maraton, Kozma Orsi, Hamvai PG, ICT Halloween Madness, Smile Rock Circus

Rakonczai Imre, Jazzy Maraton – Electro Swing Party: Stereo Swing, Kozma Orsi, Pálinkás Gergő, ICT Halloween Madness, Smile Rock Circus… hogy csak néhányat említsűnk koncertjeink és bulijaink közül. Természetesen a családoknak is tartogatunk néhány nagyszerű programot, érkezik az Alma Együttes és az Apacuka zenekar is. A futball rajongók Puskás Pancho Sport Pubunkban kényelmes bőrfotelekből 15 LCD TV-n követhetik végig a Bajnokok Ligája alakulása mellett a magyar válogatott szereplését is a 2018-as VB selejtezőjén.

 

A programokról részletes információ aloldalunkon és Facebook oldalunkon található: https://www.facebook.com/symbolbudapest/events








CIKKEK

Ízorgia és kulináris élvezetek

A tavasz és a nyár frissességét hozzuk el neked, ínycsiklandó fogásokkal, amelyek a legjobb alapanyagokból készülnek. Ünnepeld rendezvényeidet a Symbolban, ahol a menük is új köntösben fogadnak.  

Symbol Budapest Álomesküvő helyszín

Lenyűgöző, bulis, elegáns esküvőt szeretnétek a szabad ég alatt, mégis esőbiztos helyen? Ne keressetek tovább!

levegő akrobata a Symbolban

Noha a tavasz színeivel könnyen fel lehet dobni egy céges rendezvény hangulatát, a dekoráción kívül akad jó néhány ötletünk, amitől garantáltan leesik majd a vendégek álla!

További cikkek >